pa, ljudi, vi se svadjate ovde, na forumu, a pricate da u onom r_l_zivotu niste skloni svadjama?

nek' sam proklet...

))
a ne shvatam jednu stvar... koja je poenta u tome da zapamtite nesto za ceo zivot osobi sa kojom zivite? sa kojom ste u vezi, nebitno? mami...ujki...komegod... ako je vec nesto neko rek'o sto ne moze da se zaboravi, ako je to tolika uvreda, idi brate mili od njega.. sta ces sa njim? i sto bi uopste ostajala sa tim covekom, ako ste u vezi? ono sto mene zanima je sledece -sta postizete tim nezaboravljanjem, kad ste u vezi sa nekom osobom? mislim, to mi nekako izgleda kao neki tajni adut koji cuvas za sebe, ne mozda zbog toga da bi sutra tom svom partneru sve to natrljao na nos (sto uopste nije iskljuceno i sto ce se sigurno u jednom trenutku desiti, kad vec nije zaboravljano), koliko da bi se uvek imalo opravdanje za nesto drugo ruzno sto se uradi... a, sa druge strane, svi mi mislimo da smo u pravu... i nase reci nikad ne bole kao one koje su upucene nama... nase uvrede nikad nisu toliko strasne i nase 'strelice nikad nisu toliko otrovne'.. a pitajte te vase partnere... siguran sam da isto tako mogu da vam nabroje dosta reci koje ne bi trebalo da zaborave... ne stavljam se ni na ciju stranu, jednostavno, za mene je to previse filozofiranja, umesto da se zivot iskoristi i uziva u trenucima, kad vec imamo tu sansu...