Kako se ponašate u vezi?
Da li imate osećaj da se prebrzo vezujete za nekoga za koga osetite da vam baš odgovara ili pak kod vas postoji doza opreza?
Plašite li se vezivanja?
Kako se ponašate u vezi?
Da li imate osećaj da se prebrzo vezujete za nekoga za koga osetite da vam baš odgovara ili pak kod vas postoji doza opreza?
Plašite li se vezivanja?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne plasim se vezivanja
cak sta vise, mislim da imam tu crtu podsvesno da bas zelim da se vezem
ali imam jedan problem sto tesko stupam u veze iz prostog razloga sto mi se retko ko svidi i moraju sve kockice da mi se sloze
e a kad se vezem....tesko se odvezujem
jedino je i paradoksalno sto sam zaljubljive prirode pa mi cesto dolazi da se vizuelno zaljubim u nekog neocekivano, ali to je ono, neozbiljno samo
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
ko super lepak..
Večnost je čista sadašnjost.
Ja sam zaljubljive prirode, ko da sam izmislio ono...ljubav na prvi pogled
I nikako da se naucim, valjda se to ne uci...
Kad porastem biću cakana
Kad osetim da bih se mogao brzo vezati odmah krenem u defanzivu
Aha
Jeste, ali kad shvatis da si bio u zabludi...
Može li se ljubav uopće izbjeći?
Jedna Ona......
Moze se izbeci tako sto ce se povuci iz zivota
Znam ja vrlo dobro za kim ceznem.
U ljubavi nema kalkulacija. Veoma se brzo vezujem, ali to naravno ne pokazujem.
Kad volim onda volim, ne plašim se vezivanja, ali ne vezujem se baš lako.
Ovako generalno za ljude, kad mi se neko na prvi pogled svidi kao osoba, vezujem se baš brzo.Ali kada je pitanju ljubavni partner, to i ne ide tako lako.Mislim, kad mi se neko sviđa sviđa, tu nemam dilemu, ali je stvar u tome što mi se retko ko svidi za tako nešto.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja se ne vezujem tako brzo, treba mi jedan odredjeni period se upoznamo, da se adaptiram na neki nacim i ako procenim, tj. osetim da mi osoba odgovara, onda padaju zidovi oko mene i vezujem se kao lepak, kao sto kojica rece..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.