Pa dobro Tibi, što tebe ovo pogađa... Ovo je samo obična tema na LJIS, a ja na primer spadam u teške moraliste...Ali u manastri ne mogu da idem, ne sviđa mi se tamo.., nije za mene...
Svako ima svoju viziju ljubavi i dogovora sa partnerom. Sve zavisi ko je šta spreman da toleriše..Ja mislim da nisam toliko tolerantna...Ne mislim da je to ne znam kakav prestup, ali je za mene nepoštovanje partnera...pa šta god neki mislili...A možda i odem u manastir...Mada bi me isterali 100 %..bilo bi mi mnogo dosadno...
Jasno je ko dan duhovna prevara je neoprostiva....zato je prporučljiva sa fizičkim kontaktom...
dakle..ne oklevajte...
Eve ja će se žrtvujem....
U svakom slucaju bolje da vara na catu nego realno... ne znam sto dizete toliku prasinu oko toga... nema tu nista lose. Eeeeee kakvih sve ljudi ima... mi smo zlatni
Normalno je da se flertuje, to jos uvek ne znaci da se tu neko vara.
A kako podnosite flert vašeg partnera u reali? Niko to ne voli...
Da li je net samo skriveniji način flertovanja?
To ne radiš na oči svog partnera, pa je bezbolnije...jer on to ne zna...
moj partner nikad ne flertuje...bar ne predamnom a možda i flertuje a ja ne primećujem
где си пошла с крмељиве очи
Ja da imam ženu a da vidim da se sa nekim dopisuje, i to još u odvojenoj sobi, odmah na
I smile when I 'm angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I'd die for the truth
In My Secret Life.
Zato mi je strano kad neko kaze da je u svemu prevara pa cak i u samoj misli na prevaru.
Pa onda smo svi mi bili prevaranti.
pa ne znam za ovog mog....možda mu proš'o rok trajanja
где си пошла с крмељиве очи
Mada... ne bi dopustio svojoj devojci ili zeni ni virtualno da flertuje ili vara...