Ma pravim ja greške u startu. Pa kada se ustrožim svi se iznenade...
Hvala na savetu.
Ma pravim ja greške u startu. Pa kada se ustrožim svi se iznenade...
Hvala na savetu.
meni se i majka najavljuje
ne zanimaju me više takvi odnosi kada se samo bane u kuću za ''šoljicu brašna''...takve komšije su, na žalost, pomrle...a ovi što žive u njihovim stanovima ne zaslužuju ni sa najavom da uđu kod nas.
da ima čudaka - ima....ali, ne srećem ih baš....i ne primećujem ih i ne zanimaju me.
где си пошла с крмељиве очи
Pa jeste.. svi bi mi neku svoju teritoriju i svoju slobodu..
ali, vidite li na samo jednom primeru koliko nas ta sloboda košta?
Te žene su bile nečije ćerke, majke, sestre...
Večnost je čista sadašnjost.
ja virim iza ograde samo kad trazim macke
Pa to je ono o čem sam htela da pričamo, al ja izgleda ne umem da postavim temu.
Koliko vredi ta sloboda?
svako plati onu cenu koja mu nije prevelika.
svako bira zivot kakav mu odgovara.
Pa da, da mi ne dolaze neke komšije ja ne bih znala šta se radi u komšiluku i ko je čudan. Tako nekako...
Valja biti upucen u desavanja u okolini, a kako to izvesti nego biti u kontaktu sa nekim ko je uvek u toku i ko sve zna Zato ja kad se osetim kao da sam van svih desavanja, pozovem komsije na kafu i kolace, pa zasednemo malo i prevrnemo teme, saznaju i oni nesto od mene, pa imaju onda tamo nekim drugim komsijama sta da pricaju... da svi budu zadovoljni i da imaju teme i informacije iz prve ruke
Pored takvih sto vire, srecna sam sto vazim za namcora. Sumanuta desavanja bih valjda primetila, ne znam kako bih odreagovala zaista, ali moju privatnost stitim i ocnjacima ako treba, niti me zanima sta se desava iza tudjih vrata.
...I've been putting out fire with gasoline
Pa taman da neko iza tih vrata umire, nas ne zanima.
kojice, zanima me.
kad je komšija ispod mene krvnički tukao ženu (ili se ona tako drala oklen znam), zvala sam policiju....sad me komšija (a i komšinica) hejtutju maksimalno... i žive u enormnoj količini ljubavi koju javno pokazuju.
sledeći put kad je bude tukao, neću zvati nikoga. samo ću da se okrenem u krevetu i da nastavim da spavam.
где си пошла с крмељиве очи
Ovo sam već čula od nekoga. Nešto slično je doživeo. Narod je čudo.
A ona verovatno ima onaj sistem ''Što me više bije, ja ga više volim''....Iskreno, ni ja nisam sigurna da li bih u takvim situacijama reagovala. Takvim ljudima kao da treba nešto treće da bi oni funkcionisali.
pa da.. iskustava ima raznih...
Zato su veliki gradovi leglo kriminala.
ja sam na glasu kao prgav jako retko da neko i pokušava da dođe...
mada, nalete na moje mezimce i nema dalje
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja sam naucena da ne guram nos gde mu nije mesto, tako da svakako nista ne bih primetila ako ne postoji odstupanje u ponasanju komsija. nas su izludjivale neke strine koje su cekale da moji roditelji dodju s posla i ne sacekavsi ni da se presvuku ulazile su nepozvane i gnjavile o prepodnevnim desavanjima po komsiluku, kao da je sve nas to ineteresovalo, dok moji nisu poludeli i rekli im kako su nevaspitane i da ne zele da ih vide dok vreme za odmor ne prodje... jezim se od takvih ljudi, zato se kod mene ne dolazi ako se ne najavi, to vazi i za moje roditelje. cak se i ja najavljujem, ne zelim da ikome remetim slobodno vreme i prostor.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja sam spontan, ali na...Germanski nacin
A i imam divan poglad, sve se vidi u njemu, niko i ne pita nista, sve zna bez reci
Kad porastem biću cakana
Ma ja se čak i ne najavljujem. Idem u posete samo kada me pozovu.
Samo sam se zbog nekih strašnih stvari koje se dešavaju oko nas zapitala
koliko u tome ima dobra a koliko zla.