Udate,neudate,razvedene,zavedene,navedene,dovedene ,privedene....zene su zene... jel tako?
Udate,neudate,razvedene,zavedene,navedene,dovedene ,privedene....zene su zene... jel tako?
a de su tu majke, bake, tetke, strine...
Večnost je čista sadašnjost.
ne zaboravimo i ujne..
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Mislim da je Sha htio da sve žene turi u isti koš
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
PoJenta je degradirati titulu "udata"...
i svastike su zene
Po čemu u društvu razlikujete udate žene od neudatih. Nošnji odavno nema,
pa imamo slobodu da izgledamo potpuno isto, ali ipak se razlikujemo..
Generalizacija je nezahvalna, al recimo da pričamo o nekoj većini.
Večnost je čista sadašnjost.
dobro računjaš sarmice
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
za temu kojice
hajd' za početak da kažem da se po izgledu ništa ne može ustanoviti,sem možda burme ali i ona nije obavezan "artikal"..ajd' po ponašajnom,znači po obrascima ponašanja,kretanja,govora tijela itd...ni tu nema ničeg što bi moglo da odredi,odnosno klasifikuje..
sarmice ti kad saberes ...ja se oduzmem
Pa ja mislim da se ne razlikuju
Mislim, na prvi pogled se razlikuju osobe po boji kose, visini i štatijaznam, ali po udatosti ili neudatosti
Samo kaću se jedan dan ponašati vako a sutradan se udam pa se ponašam nako
A better meal than me
mozda po broju kesa koje vuku sa pijace?
evo sasam opet i isti rezultat dobijem
A better meal than me
šta radite od teme
Da se vratimo na temu,koja apsolutno nije antizenska vec cisto "zensko patriotska" osim ako se neka oseca super ako je u necijem vlasnistvu tipa prisvojne zamenice "moja zena"...elem...zena bi trebala da bude ista,sredjene,skockana,nasminkana...bla bla bla...bez obzira na titulu ...npr. "verena" zena ,podseca na "kaparisana"...