Koja je to najromanticnija stvar koju je neko uradio za vas?
Koja je to najromanticnija stvar koju je neko uradio za vas?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa nije niko ništa radio... vidi se na kilometar da ja nisam romantična i da ne bih ni pridavala neki veliki značaj romantičnom gestu. Pretpostavljam da ovde pričamo o velikim stvarima koje ostaju upamćene za ceo život.
Ja sam npr slaba i osetljiva na svakodnevne sitnice, one koje uglavnom niko i ne primećuje.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sto sam starija, sve sam manji romantik. trebalo bi da kopam po uspomenama da bih se setila sta je to sto je najdublji utisak na mene ostavilo, iskreno.. a sitnice o kojima pises sarmice zaista nekada vrede mnogo vise od bilo kakve materijalne stvari
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
bila je tu za mene u najtezim trenucima u mom zivotu i prolazila kroz sve to zajedno sa mnom, iako nikad nisam to trazio od nje... cak sam je i odgovarao od toga... potpuno samoinicijativno je to radila, kao da je to najlaksa stvar na svetu.... bezbroj puta sam joj rek'o koliko mi je to znacilo... zao mi je samo sto nikad nisam imao prilike da joj uzvratim i da budem tu za nju na bilo koji nacin, kad njoj jednom bude bilo potrebno...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
brate najbratskiji
plotarius transpareticus
što si romantična... Naki..
nemam pojma da li je neko nešto romantično uradio za mene. ako i jeste, ne sećam se .....toliko je bilo romantično
где си пошла с крмељиве очи