Koliko dugo ste na forumima?
Da li se sećate kada ste postavili prvi post na forumu?
Kako ste se ''primili'' na forum?
Da li ste se povremeno povlačili sa istih?
Koliko dugo ste na forumima?
Da li se sećate kada ste postavili prvi post na forumu?
Kako ste se ''primili'' na forum?
Da li ste se povremeno povlačili sa istih?
Све због једне девојке и дошао и остао и отишао.
Право у мету
Ja od pre neki dan
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ja nisam nikad ni forumasila, samo sam spamovala...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Dobro...
Ja sam svoj prvi post ostavila u avgustu 2010. god. i to na temi Brojanica. Bila sam na tom forumu od februara registrovan korisnik, ali sam samo downloadovala šta mi je trebalo. Međutim videvši neki komentar na pomenutoj temi, bila sam izrevoltirana i morala sam reći nešto.I tako je krenulo... Posle toga sam uglavnom bila na PDF-u Psihologija, Filozofija i Ekonomija i tu imam najviše postova.
Inače, godinama sam zaobilazila forume kao mesto gde tamo neki nešto ''bulazne''... Može se reći da moj ''forumaški staž'' i nije neki...Ko zna koliko ću tek ja da bistrim za jedno 2-3 godine...
od 2006- te ili sedme neznam tacno
Ciji potpis?
Od postanka sveta, nekad mi se cini. U svakom slucaju, duze nego sto bih zelela. Tako gledano, i nije lose sto nestaju.
...I've been putting out fire with gasoline
ne secam se tacno, mislim od 2008. ili 2009.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Vi svi kratki
Sreca moja sto obrisa Cakana onaj mojsad vise nisam ni inspirisan da pisem.
Prvi put 17.02.2010. registrovah se, tada ozbiljan (kakav sam inace...bio) sa zeljom da sa svojim narodom podelim iskustva i znanje na poljima gde sam...decenijama umaran.
Moj peh, zaboravio sam da sa pametnima imam posla, jedino sto sam mogao podeliti to je...pa ovo, ne znam ni kako ga zovu
Vec par puta pokusah da se "operisem" od virusa, ali...nisam uspeo, previse je uhvatio maha, kazu da se leci ilovacom ili pomocu...gospe. Ako saznam, javljam vam.
Kad porastem biću cakana
ne sećam se....2006. tako nešto.
nisam pravile pauze, ali sam odlazila sa foruma kad mi postane dosadno.
где си пошла с крмељиве очи
od vb1...
iz razloga komšinice, "blica" i tekstova "šta kažu forumaši"
tad nisam znao šta su to "forumaši"
brzo saznah
ja tek jednu godinu, tacnije od VB prosle godine u martu...
i jos uvek sebe ne smatram forumasem, jer sam samo na igricama ( verovatno nemam sta da napisem pametno a da to vec neko nije napisao )
kada sam prvi put napisao post, bilo me je toliko sramota, (ne znam ni ja od cega), i bio sam neverovatno zbunjen... i naivan... i mozda glup....
a sada vec znam kako sve funkcionise
povremeno gostujem kojekude, da se nisam zaebo u sepotembru prosle god verovatno ne bih nigde ni bio drug član
omnia praeclara rara