Poznavala sam drugaricu koja je u isto vreme išla sa dva tipa. Sa jednim je već bila tri godine u vezi, a sa drugim je išla paralelno sa prvim skoro godinu dana. Ovaj drugi je znao za ovog prvog, a prvi nije znao za drugog. Taj drugi tip je isto imao devojku, ali su oboje varali svoje partnere. Ono što je katastrofalno u celoj priči je to, da sam ih sve poznavala, a oni se svi nisu poznavali međusobno.
Jedne prilike, otišla sam kod te drugarice da uzmem neku knjigu i u tom mometnu je ušao njeni dečko sa kojim je bila u vezi 3 godine pokazujući anonimno pismo. U pismu mu neko saopštava kako ga devojka vara. I on je direktno sav ljut predamnom pita, da li je to istina...Ona njemu hladno kaže''Pa valjda ćeš ti pre verovati meni, nego nekom ljubomornom anonimnom tipu''...To joj je bilo sasvim dovoljno da odagna svaku sumnju sa sebe...
Šta se tu dešava? Očigledno je ona ta koja je manipulator, ali kako nekim ljudima tako nešto pođe za rukom?
U ovom slučaju, njegova ljubav je slepa...Normalna je stvar da se veruje partneru, ali šta kada neko to zloupotrebi?
Kako to prepoznati?