Zašto se kaže "slažu se kao dva bela goluba"?
Je li to isto kao kad se kaže "slažu se kao rogovi u vreći"?
Zašto se kaže "slažu se kao dva bela goluba"?
Je li to isto kao kad se kaže "slažu se kao rogovi u vreći"?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa valjda sto su golubovi simbol ljubavi i povezanosti
a mozda mi sam ne razumemo golubiji jezik, pa mislimo vid kako slatko cvrkucu, a oni se pice sve u 16
pa da ahahaha znas nastavak? nemam pojma kad je usvojen, a ide ovako... "cas on leti napolje, cas ona" ))))))
zato mi i nije jasno sta zapravo to znaci: simbol ljubavi ili svadje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ma sloge.
samo smo mi srbi mnogo vickasti
kao ono.
pametan si pcelica
samo da ne izletis kroz prozor