meni nekako zenska noga podrazumeva stiklu, ne one preterano visoke niti sa platformom, vec fine elegantne.. nosim ih rado, mada sam u poslednje vreme vise u patikama, jer se i ne krecem mnogo..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ove malečke ustvari i moraju da nose štikle inače prođoše neprimećene
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ne znam da li ste culi, pre par dana na nedelji mode u melburnu manekenke su na pisti protestovale protiv visokih potpetica i neudobne obuce tako sto su se dok su izlazile na pistu izule bose.. i u pravu su, moda je postala kretenska, sve sto je iole normalno moglo da se kreira vec je vidjeno, pa se modni kreatori sada utrkuju ko ce ludji model obuce da izmisli, a tu, naravno stradaju zenska nezna stopala... i ne samo stopala, vec i kicma
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
kad sam bila studentkinja, kupila sam neke cipele sa štiklom, štikla nije bila jako visoka, oko 5 cm, čini mi se, možda malo manja
obula sam ih 2 ili 3 puta
sva tri puta sam jedva išla, da bih stotinjak metara od kuće ih jednostavno izula
od tad nikad više štikla
a niska sam, ali ne želim ništa da trpim zarad lepote, nema šanse
patike i ravne, udobne cipele su zakon, bar za mene
pa dobro, sve je to stvar fizionomije i ukusa, razumljivo, neko voli i oseca se kao da je rodjen na stiklama, neko ne...
Saču da kupim ekserice. Ima da ih nosim samo po kući, sve dok se ova gluva
spodoba ispod mene ne odseli.. ne ume da obriše prašinu ako ne odvrne
radijo do daske... svi mora da znamo da je vredna...
e tako.. pa ako zaradim čukljeve, i neka...
Večnost je čista sadašnjost.
Meni je udobnost na prvom mestu, tako da sa te prakticne strane uvek biram ravnu obucu, mada volim i stikle. Ima tu i momenat visine, gde cu sa svojih 175cm na stikle. Imam ih, nije da ih nemam, mada ih sve redje vadim iz cipelarnika. A nekad kad prodjem pored izloga sa obucom, oci mi ispadnu koliko lepih cipela ima sa stiklom, ali znam da ja to nemam ni gde ni kad da nosim, pa onda samo produzim u svojim patikama