DS
SNS
SPS&JS&PUPS
DSS
URS
LDP&SPO
SRS
SDP
Dveri
LSV
Nisam odlučio/la
Neću da glasam
meni bio sasvim ok ovaj vas Nikolic sve dok nije poceo da gladuje onomad sad jos i ovo s EU
Ciji potpis?
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ako ovo stave na milka cokoladu, mozda bih ja mogla i da smrsam zgadila bi mi se za ceo zivot
Poslednjih dana došlo je do kršenja Ustava koji predstavljaju direktan atak na nezavisnost sudstva i samostalnost tužilaštva. Apelujemo na predsedničke kandidate da u izbornoj kampanji svojim izjavama ne zloupotrebljavaju pravosuđe i na taj način dovode u zabludu građane da će kao budući državni funkcioneri uraditi nešto što je suprotno Ustavu, saopštilo je Republičko javno tužilaštvo, a potpisala javni tužilac Zagorka Dolovac.
Tužilaštvo je reagovalo na izjavu Tomislava Nikolića da će „po dolasku na vlast omogućiti Bogoljubu Kariću davanje izjave pred sudom”, što predstavlja nedopustiv pritisak na rad pravosuđa i kršenje Ustava. Ovakvim javnim obećanjem “jasno se najavljuje neprimeren uticaj na sud u smislu ukidanja pritvora okrivljenom, a takva ovlašćenja nema ni predsednik Srbije, a posebno ne predsednički kandidat”, ističe se u saopštenju.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/31...goljubu-Karicu
где си пошла с крмељиве очи
Ova tema ima tri strane, a da su neka druga vremena, imala bi već 15-20 strana i bilo bi tu svađe, stranačkih prepucavanja i svega što prati politiku.
Ili su se svi stranački aktivisti prebacili na Fejs i tamo rade kampanju ili je apatija naroda zaista ogromna.
Glasala ovde, i glasaću na Đurđevdan. Godinama sam član, doduše sada neaktivan, DSS-a. Znači "Za Srbiju-znaš zašto" i Različak na nivou grada.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
Ne znam jos za koga cu da glasam ali znam da za onu retardiranu svinju,najvece govno koje je Srbija ikada imala,lazljivo govedo,pseto,neuspeli abortus,crva,pavijana,gresku prirode koja sebe naziva bt...necu
When you have to shoot,shoot,don't talk...
:raz_114:
Nemoj provoditi vreme sa nekim kome nije stalo da ga provodi sa tobom.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Kakva slika :raz_114:Kostunjavi, Vucic i Jorgovanka su vrh jedino ne znam ko je Joda?
da nije slavka?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Jaoo jeste Slavka ))))
slavica djukic dejanovic :cruz: