ja necu da se molim, samo cu da i da ih posmatram, sve
DS
SNS
SPS&JS&PUPS
DSS
URS
LDP&SPO
SRS
SDP
Dveri
LSV
Nisam odlučio/la
Neću da glasam
ja necu da se molim, samo cu da i da ih posmatram, sve
Демократска странка наставља припреме за наставак пљачке из првог круга!
19.05.2012.
Испред седишта ДС у Новом Саду у 18:30 из камиона јавног предузећа "Паркинг Сервис" вршено је истоварање прехрамбено-хигијенских" пакета спремљених за куповину гласова.
Након што је независни новинар фотографисао ову срамну сцену особе које су вршиле претовар "пакета демократије" су покушале да му одузму фотоапарат и пратили га све док им није умакао!
Јавност Србије треба да зна да се ово дешава у целој земљи и да свако ко примети ове или сличне активности треба да их пријави и обавести полицију!
Прес служба ПС
Večnost je čista sadašnjost.
RTSНиколић поверио мандат Дачићу
Председник Србије Томислав Николић поверио Ивици Дачићу мандат за формирање Владе Србије.
Председник Србије Томислав Николић поверио је данас лидеру СПС-а Ивици Дачићу мандат за формирање Владе Србије.
После састанка, који је одржан у Председништву Србије, Николић је саопштио да је Ивица Дачић затражио од њега мандат за формирање Владе.
Николић је рекао да га је коалиција СПС-ПУПС-ЈС убедила да има парламентарну већину.
"У тој већини биће СНС и УРС и вероватно неки други представници мањина грађана у Скупшини Србије", рекао је Николић.
Ma jel to DS ide u opoziciju ili ja sanjam..
stigla dojava
na Vidovdan... bas lepo mislim da su zapravo cekali neki ovakav datum pa da se kaze jednog dana...Vidovdanska vlada je ....
u svakom slučaju, nova vlada i nije tako nova...neke od njih pamtim po najgorim periodima u svom životu. ali, narod tako hteo, pa da vidimo da li će da bude dobra ta vidovdanska vlada.
где си пошла с крмељиве очи
Ma da smo pametni pa da ih vrtimo svake četiri godine. Ne valja kad jedni zauznu
busiju pa vladaju decenijama.
i ja sam za to kojice a mozda da mi umesto nove religije osnujemo novu partiju pa mozda i mi dobijemo svoje 4 godine
ovde se još nije desilo da sa nešto menja svake 4 godine, a kamoli da se menja na bolje u tom peiodu. nadam se da grešim ovaj put, iako moram da priznam da ''ovo'' stvarno nije moja opcija.
где си пошла с крмељиве очи