[20:56] rile_laki_macan: ta mu bacala madjije, keve mi... [20:56] rile_laki_macan: k'o Bjanka iz Steret fighter igrice... [20:56] rile_laki_macan: kad pusta struju,, [20:57] rile_laki_macan: samo cucnes i pritiskas brzo da udara sa ruikom [20:57] rile_laki_macan: a ne trosi mu se energija ni nista... [20:57] rile_laki_macan: jedino onaj kojin indijac sto moze da pusti ruku dugacko 5 metra mozda da ga udari da ga ne udari struja [20:58] rile_laki_macan: a u slucaju dokazanog bacanja magije, preuzimaju se sledeci koraci - [20:58] rile_laki_macan: skuvati caj od bele rade i popiti u cugu, tri puta pljunuti kroz prozor u noci punog meseca... [20:59] rile_laki_macan: i poslednje, ali ne nebitno, da se piski preko cerimitke... [20:59] rile_laki_macan: to da ugasi vatru sto je stvara magija [20:59] rile_laki_macan: to ti je ona cigla od plata, sto se pece... [20:59] rile_laki_macan: kao magija [21:00] rile_laki_macan: u vatru je stvorena, a zatim i ugasena odredjenim postupcima... )) [21:00] rile_laki_macan: znam ja jos nesto sto deluje, al' ti neces da pijes rakiju...