U pravu si. Slažem se sa tobom.
Međutim, mi smo primili dvoje sa privatnog i dvoje sa državnog fakulteta. Hteli samo da vidimo kako će se ko snaći..Ono što je bilo interesantno, ovo dvoje sa državnog su se borili da se dokažu...''Grizli'' su za posao. Ovo dvoje koji sa privatnog, ako im daš da rade nešto radiće...uglavnom mehanički. Ništa sa neki udubljivanjem...Jednostavno izostala je borba.
Došli smo do zaključka da ovi sa državnog nisu imali novca za školovanje pa su deca izgarala, naviknuta da se namuče, ovo drugo dvoje, su dobili sve na ''kaščicu''...Plaćene ispite, plaćena školarina...i mogu da ti kažem da nisu doneli neko predznanje...
Naravno, ovo je bio kod nas samo mali test i ne govori ništa...Sve je to individualno. Ali je činjenica da deca sa boljim predznanjem idu na državne fakultete i sa takvim predznanjem imaju dobru osnovu za dalje...
Privatne fakultete uglavnom upisuju lošiji đaci...
Ali se stvarno ograđujem još jednom....Nisam kompetentna da pravim neke komparacije, iz studentske klupe sam davno izašla i sada mi je sve od toga strano...Ovo sam samo pomenula kada je moja kompanija u pitanju...a to ništa ne znači...