Da li je muškarac prvenstveno vizuelni tipAko jeste,koliko to traje,mislim da li ipak "progleda"
![]()
Da li je muškarac prvenstveno vizuelni tipAko jeste,koliko to traje,mislim da li ipak "progleda"
![]()
kase oženi progleda![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Mislim da jesu vizuelni tipovi, evo i ovaj moj, prvo je primetio nesto drugo na meni sto ga je privuklo, pa tek onda moju unutrasnju lepotu![]()
Bez zajednickog zivota ne moze da progleda, ne moraju biti u brakuAko bi neko i pokusao da mu otvori oci, moglo bi da mu se obije o glavu, jer ovaj ako je totalno zaljubiska ili opcinjen spoljanjoscu svoje drage, mogao bi to `otvaranje` ociju da protumaci kao zlobu ili ljubomoru, a desava se i to...
Zato, po meni, deljenje istog zivotnog prostora neko vreme, jako pomaze u progledavanju. Dokazano, ne u mom slucaju, ali neko blizak je to prosao.
to sam i ja mislila
dok ne pojedeš s nekim kilo soli...![]()
A better meal than me
A mi smo tjorave?![]()
Večnost je čista sadašnjost.
jesu vizuelni tipovi ali ne bas u meri da im to bude presudno kad se zene
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a što to?![]()
A better meal than me
a oni koji samo blenu u izgled znaju šta hoće
pa ima logike![]()
A better meal than me
a šta je s tim da se vi zeznete u vezi radi tog izgleda?...okolo divna torta a unutra samo...margarin
![]()
A better meal than me
pa porasla sami isto
![]()
A better meal than me
pa manje je bitno kad i zasto progleda
bitno je da UVEK ostaje vizuelni tip
cak i kad se sto puta shebe..dzaba.
skoro mi jedan gospodin objasnjavo, s mukom birajuci reci, kako dzaba sto glava oce, ako onaj dole ne cimne, nista..
e tak je to..ziva sitina
zene vise pricaju o "hemiji" ..
al se svede na to isto..koga ne pozelis, iz bilo kog razloga, dzaba mu i pamet i dobrota.
e sad , sto muskarci zene zele na osnovu fizickog izgleda, a zene muskarce zbog pameti i stajaznam cega, to je valjda prirodni odabir..da deca budu lepa, i pametna![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
Vizuelnost je pojava koja ne traje dugo..istina,na ulici se nećemo okrenuti za pametnom i dobrom ženom,jer to se ne vidi..ali, kad se naše čulo vida zadovolji,onda je prirodno da ostala čula žele isto
i zato je to kratkog daha..vidim,uzdahnem,maštam ..eventulno,ostvarim maštu..ali šta poslije![]()