A ja sedela sa Vucicem u klupi u zem.gimnaziji
A ja sedela sa Vucicem u klupi u zem.gimnaziji
A jesam li vam rekla da Vučić nikada nije bio zaposlen..kao i većina sa naše političke scene..Oni od kada su se rodili, oni su se ''ustrančili''..., ali nema veze oni se bore za ''radnička prava''...
Zato ja nisam stigla da političim...od rada...
Mukica... pa on se baš nije uklapao u društvo..
Večnost je čista sadašnjost.
Kako nije, pa on je bio nas Vucko i svi smo ga voleli
Pa što se nije družio sa vama za vreme odmora?
Večnost je čista sadašnjost.
Nemam pojma ja sam uvek bila prva na vratima kad zvoni za odmor, da sa drugaricom odem da kupim uzinu i da setamo po parku
Evo ja ću ti kažem. Odlično igra basket, nije loš ni u fudbalu. Mene nije tuk´o nikad ali bije k´o mećava. Toliko o sportskim aktivnostima jednog od kandidata za gradonačelnika.
Ne mogu ti to reci Sago jer sam uvek bezala sa casova fizickog, zato sam nakupila gomilu neopravdanih i zamalo iskljucenje iz skole
izvin'te, o kome pricate na botinoj temi?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Izvinite vi. Moderirajte po potrebi.
Boris Tadić stvorio jedno radno mesto
Za novo radno mesto već vlada veliko interesovanje
BEOGRAD, 5. april 2012, (Njuz) – Bivši predsednik Srbije Boris Tadić stvorio je svojim skraćenjem mandata jedno radno mesto, javljaju agencije.
Оvaj Tadićev čin otvorio je celo jedno radno mesto predsednika Srbije, sa prosečnim radnim vremenom od 40 sati nedeljno i prosečnom platom od 90.000 dinara plus bonusi, čime bi se iz poreza u budžet republike Srbije godišnje slilo oko pola miliona dinara.
Kako nezvanično saznajemo, za ovo radno mesto već vlada veliko interesovanje kod građana Srbije i pretpostavlja se da će na ovom mestu biti upošljena jedna žena ili jedan muškarac, odnosno u proseku približno jedna osoba.
- Obećali smo na stotine hiljada radnih mesta, i to obećanje već počinjemo da ispunjavamo – izjavio je Tadić povodom potpisivanja ugovora o oslobađanju radnog mesta – Ovaj primer pokazuje da i u najtežim vremenima ima povoda za optimizam – rekao je Tadić čestitajući sebi na potencijalnom smanjenju nezaposlenosti.
Zgrada predsedništva će do popunjavanja radnog mesta biti prazna, ali se očekuje da bi ovaj projekat zapošljavanja jedne osobe do polovine 2012. trebalo da stvori dobru klimu za inostrane investitore.
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
sto mi je muka
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.