ko to kaže![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
pa kaže..znaš već.
где си пошла с крмељиве очи
Nemaju je baš svi ljudi ali životinje i te kako imaju![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ovi moji neće novog mačka u kućisinoć sam ih pitala. kažu da ću da uradim još veću glupost od ove što tugujem toliko.
al si strog![]()
nisam ja strog nego su oni preterali sa bezobrazlukom![]()
pa nemoj sad i ti da se ljutiš![]()
na tebenikad
![]()
da, al su u vrbasu... i već su porasli. kaže da je to neka bajata slika
nego, ova naša mačka sve nešto sad obleće oko menea ja ne mogu očima da je vidim, jer je mog malog mačka istukla onaj dan, baš je jaukao.
i sad mi mrsko da je vidim
kad uđem u kuću, nema mog mačka da me čekasrce moje crno
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Rasplakah se i ja sad citajuci ovu temuJoj prico, tacno znam koliko ti je tesko i kako pogled na svako mesto gde je boravio, leskario boli sad...
Ja sam uvek nakon smrti kucnog ljubimca, a otkad sam ovde na selu toga je bilo i bilo jer u blizini imam trovace zivotinja, bol lecila tako sto bih neku dusicu sa ulice donela kuci i pazila je. A otkad sam odrzala miting pred komsijama o trovanju zivotinja i posledicama pred zakonom, to se vise ne desava za divno cudo,a ovi sto sam ih donela sa ulice su tu i uzivaju.
Ukoliko se odlucis da uzmes novo mace, kod mene ima jedno prelepo crno kao ugalj, ima par meseci, nije veliko, odnekud se tu stvorilo, a ova moja banda nece da ga primi u svoje drustvo, svi ga tuku jadnog. Ne znam ni da li je devojcica ili decak, ali je prelepo sa divnom sjajnom dlakom, ja ga hranim, malo je plasljivo i bezi kada krenem ka njemu. Ima neke divne zlatne oke.