Imate lak izbor. Možete biti bilo ko od forumaša i koliko god vam se svidelo
da budete to što jeste, neće moći..
U čijoj biste koži najradije bili? Kad se već mora.. jel..![]()
Imate lak izbor. Možete biti bilo ko od forumaša i koliko god vam se svidelo
da budete to što jeste, neće moći..
U čijoj biste koži najradije bili? Kad se već mora.. jel..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
samo bi volela da budem poštar da čitam pepeove![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Moždaaa...sarmica.. pošto je najmlađa..
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja bih da sam bandit i da igram domine do mile volje![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja nisam bandit a igram domine
volela bih da sam Dirka i da imam njenu energiju i pozitivnost![]()
da sam man jedan dan, cekala bih na vratima da se pojave djaci, pa bih tako slatko lupala banove dok ne shvate da sami treba da pisu analize i ostalo![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Bice belaj ako vam man ispuni zelje, pa se pobrkamo.![]()
...I've been putting out fire with gasoline
aaa ne, ne brkam![]()