Imate lak izbor. Možete biti bilo ko od forumaša i koliko god vam se svidelo
da budete to što jeste, neće moći..
U čijoj biste koži najradije bili? Kad se već mora.. jel..
Imate lak izbor. Možete biti bilo ko od forumaša i koliko god vam se svidelo
da budete to što jeste, neće moći..
U čijoj biste koži najradije bili? Kad se već mora.. jel..
Večnost je čista sadašnjost.
samo bi volela da budem poštar da čitam pepeove
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Moždaaa... sarmica.. pošto je najmlađa..
Večnost je čista sadašnjost.
ja bih da sam bandit i da igram domine do mile volje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja nisam bandit a igram domine
volela bih da sam Dirka i da imam njenu energiju i pozitivnost
da sam man jedan dan, cekala bih na vratima da se pojave djaci, pa bih tako slatko lupala banove dok ne shvate da sami treba da pisu analize i ostalo
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Bice belaj ako vam man ispuni zelje, pa se pobrkamo.
...I've been putting out fire with gasoline
aaa ne, ne brkam