pa cekaj, jeste li prijavili nekome ovo?
pa cekaj, jeste li prijavili nekome ovo?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nemam pojam. To je par kilometara od mene. Samo sam ranije na temi
pomenula taj zid, pa ostadoh dužna fotku. Verujem da je prijavljeno.
Večnost je čista sadašnjost.
da, i to i dalje ostaje tako... ma uzas
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
gledam sad - koliko je tu (u zid) utrošeno materijala...strava.
где си пошла с крмељиве очи
mogao je tri ove kucice da ozida...al dobro...bitan je inat...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
i on sad, kad bi se setio, može lepo da pusti da mu puzavice rastu uz zid i da ima lepu dekoraciju za nekoliko godina....punu gušterčića
где си пошла с крмељиве очи
jao bre..
zgrada je 1,30 od naše ograde... a terase samo 15 cm...
a iz inspekcije stigao odgovor da je izvođać radova nn lice i da su mu naložili
da to ruši...
pa kako nn lice da ruši bilo šta..
kako smo mi nakaradni narod, heheheh
postoje ljudi koji umeju da se potpisu a ni osnovnu nisu zavrsili.. znaci, mogu i oni...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
moj drugar na senjaku ima bombona kucu... i doso neka dileja bivsi pub koji imao veze u opstini i nazidao mu ispred terase zidinu koja ide preko nje 4-5 metara... roditelji koji su ceo zivot zelelei kucu i stedeli i prodali stanove koje su imali, drkali se da je naprave, nisu ni godinu dana uzivali kad je ta dileja preko opstinskih sluzbi nazidao nesto sto ne moze ni po jednom planu da prodje, ma kako pijan ili podmitljiv bio onaj koji potpisuje... kada su otisli da ga tuze, on lepo na njina vrata i izvadi utoku i kaze sve cu vas pobiti majku vam.... otac mu umro posle godinu dana a majka je da ne pricam u kom je stanju.. on ce verovatno tu kucu prodati ali za koliko i kome i da li ce iko hteti da je kupi... extra sto ta dileja odvaljuje po celu noc sumsku muziku koju pas s maslom ne moze da svari i... niko mu nista ne moze...
zato ja rekoh da u ovoj zemlji samo pomaze obranica za taku stoku.