...i majicama... jel to vama seksi?
...i majicama... jel to vama seksi?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
ma aj što su roze, nego što imaju dubok dekolte.. a iz dekoltea
blake vire..
Večnost je čista sadašnjost.
ahahaha ))))
ma jeste, posebno ako su onako pripijeni i isticu misice
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ma gde sexi...I još ako imaju ''pivske'' stomake...
iz dekoTleta vire i košulje sa špicastom kragnom koja dotiče ramena
ahahha grozne ste, pa kako bas takve muskarce da zamislite..? )))))))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa mozda majka ako im isplela taj dzemper?
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Ma neeeeee...Meni su najbolji oni što nose rozEN majičice, a preko ramena prebace rozEN džemper...
pivski stomaci, dlake, spicaste kragne... ma idi )))
Sta fali roze
I dug noktić na malom prstu sa sve narukvicom...ko' armonikaš...
noktić njime kopa nosić,čačka uho i tako
a ni taj stomak mi nešto preterano ne smeta, baš ste dosadne
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
a i ne sećam se kad sam videla takvu spodobunekoga ko ima i taj mali nokat i kajlu pečat-prsten
el to još postoji
A better meal than me
nisi dugo 'odala ovim krajevima sarmo
Bosanci su baje, nemoj tako
A better meal than me
ne diraj mi u rozaste vestice i benkice