bolnica
Šta vam prvo padne na pamet?
bolnica
Šta vam prvo padne na pamet?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Dobijem ''ospe'', zato što mi je jedno vreme ''bolnica'' ko kuća bila..
smrta..
Večnost je čista sadašnjost.
odmah u nosu osetim onaj miris... znate koji i sve se najezim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
vidi ih
pa vas dve el se niste porađale suncevampoljubim
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
sta da radim, prva asocijacija na bolnicu mi je grozna
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ni meni bolnica nije asocijacija na porođaj...jednostavno, porodilište je nešto sasvim drugo.
a bolnica me asocira na posete od 14-15 kad se jedva nekako opustiš da popričaš sa osobom koju si došao da posetiš, a već je vreme da ideš bolnica me stvarno asocira samo na bolest i muku ljudsku, eto.
где си пошла с крмељиве очи