Cesto se danas cuje da ljubav nije moguce ostvariti. Sta mislite koje su to situacije koje je cine nemogucom?
Cesto se danas cuje da ljubav nije moguce ostvariti. Sta mislite koje su to situacije koje je cine nemogucom?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
samo da jedno od mogucih nece
da nije sebicno, sujetno itd
sve je stvar zelje i htenja
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Nema nemoguce ljubavi osim ako nije silom ili zivotnim okolnostima sprecena,sve ostale ljubavi su moguce.
sve zavisi iz kog ugla se posmatra.. u globalu slazem se sa wolfom, medjutim kada pogledamo onako "plitko" mozemo reci da je nemoguce ljubav ostvariti ako su na primer oboje u braku, ili je jedan od njih u braku i tome slicno..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
gluposti.
brak nije zatvor..
osim toga, to o cemu ti pricas, moze biti samo zlajubljenost..hormonalni urnebes, sto bi rekli
ljubav se gradi, neguje, kroz upoznavanje, prijateljstvo..
ljudi danas nemaju strpljenja, nisu posveceni, povrsni su i lenji..zato je za veliki broj njih ljubav sasvim nemoguca..
if you open your mind too much your brain will fall out
Obicno je kukavicama nemoguce jer za ljubav trebas imat ****.
ma jok bre, treba imati **** samo u prvoj fazi..da se nekom otvoris, da ga pustis u svoj svet..
posle je potrebno jos mnogo toga.
if you open your mind too much your brain will fall out
Pa sama si rekla da treba imati **** u prvoj fazi otvaranja.
Ja mislim da to treba imati sve vreme ne samo u prvoj fazi, mozes ti da se otvoris i brzo zatvoris, pustis nekog u svoj svet i isto tako ga izbacis, ali u ljubavi si konstantno otvoren ko ogoljena rana si i za to treba imati hrabrosti.
Na to sam mislio kad sam rekao da za ljubav treba imati ****.
Ali naravno da samo to nije dovoljno, apsolutno se slazem da tu ima jos mnogo toga.
dobro, sta bi onda po vama bila definicija nemoguce ljubavi?
Za mene je nemoguća misija da budem sa nekim u vezi ko je :narkoman, kriminalac, alkoholičar....Tu nemam šta da tražim.
Uvek polazim od sebe i žrtvu koju bih podnela da sam u vezi sa takvim osobama. Obzirom da sam neko ko je svašta prošao, ne bih svoj život jedva sačuvan trošila na ljude na kojima se gubi energija potpuno.
Svemu prilazim racionalno, doduše nisam ni u godinama kada se ''zanosi i zaleće''....
Da čika Vidoje to razloži malo![]()
Vakooo...
Narkoman , neće te strefi
Alkos, neće ni to
Krimos
Šta da ti kažem, želim vam oboma mnogo sreće u zajedničkim akcij...pardon, životu
Jedna stvar koja svima promiče, a to je da se budućnost ne može predvideti pa se tako baš ništa sa 100%tnom tačnošću ne može tvrditi.
Osim ako Vidoje ne pogleda, preko veze![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
More Sago zažmuri i zaleti se, pa šta bude. Pa ne živi se dvesta godina, majku mu.![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Pa ove slučajeve koje sam navela...teško da su ostvarive...Sad se tu postavlja pitanje, ko bi u vezi sa nekim alkoholičarem bio sebičan? Onaj ko napušta alkoholičara bi bio sebičan..A ako bi ostao uz alkoholičara, onda je alkoholičar ili narkoman ili kriminalac sebičan...
Smatram da se iz takvih veza beži.., jer to bi bila ljubav u agoniji. Svaka čast drugima koji ne misle kao ja, ali ja sam iskrena i kažem šta je za mene nemoguća ljubav. Nekako mi se ne žrtvuje toliko.