Da li je jedan slucajni pogled, nezan dodir ruke, miris koze dovoljan da se u vama probude romanticna osecanja koja vam nagovestavaju da ste sreli osobu koja vam odgovara? Sta se tacno dogadja u vama kada osetite romanticni fluid?
Da li je jedan slucajni pogled, nezan dodir ruke, miris koze dovoljan da se u vama probude romanticna osecanja koja vam nagovestavaju da ste sreli osobu koja vam odgovara? Sta se tacno dogadja u vama kada osetite romanticni fluid?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Kada osetim romantičan fluid zbunim se ... Kako je moguće da se to baš meni dogodilo...
Da baš tako, malo je potrebno za taj ''romantičan fluid'', ako naletiš na osobu koja ti prija...Pogled, neki sitan gest...neka šala u kojoj se prepoznajete...
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
bas si romantican moon :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
mnogo propustas moon, samo to mogu da ti kazem :cruz:
pogled,onaj od kog mi nešto zatitra 'nako
još ako je malo iskošen ili zamagljen
dodir u kombinaciji sa glasom i pogledom
onog trena kada na ovom svetu zastanu kazaljke, poklope se pogledi, srce zaigra, dusa zatreperi, a usne zaneme...
osetim njega u svakom delicu bica...
i znam...da slucajnosti ne postoje...
da romantika nije mit...
i da cuda spajaju dvoje kojima je sudjeno da se nadju...
u ocima, u dodiru, u spoznaji...
plotarius transpareticus
...i začuće se zvona sa svih planina i bregova,
utihnuće sve zveri, nastaće muk...
govoriće samo noć i jutro što ga dočekujemo
svijeni, zaspali pod pahuljama belim...
" LJ je najjača kosmička sila jača i od gravitacije koja spaja planete. Nemoćni smo u borbi sa njm jer da smo jači bili bi APSOLUTNI GOSPODARI a to bi bilo negiranje suštine univerzuma . Sićušna jedinka kakva jesmo ( zrnovog zrna zrno ) nemože imati tu moć . Jedna ljubav smenjuje drugu i treba izbeći veliki bol makoliko to bilo teško u tom trenutku. Postavljamo sebi pitanje "Pa zar pored tolike ljubavi koju osećam i pokazujem ona nemože ni ruku da mi pruži.Šta je onda ljubav uopšte i postoji li". LJ prema porodici je veća SVETINJA a sve ostale su prolazne ili NEPOTPUNO OSTVARLJIVE ( " Dovoljan je samo dodir... " ) . Ogromna je razlika između ovo dve. Verujem da je ova druga suština našeg postojanja i vapaja za ISTINOM. Želeo sam da te utešim mada znam da nisam uspeo jer za to treba reka reči i slapovi vremena." ----------------- drago alias darko