Status :
Registrovan : Jun 2009
Pol:
Odg: Sta je to: polozaj muskarca
Čitajući vas rasplakah se nad položajem muškarca...
Ono što bih na kraju samo dodala....i to bi bio moj stav generalno,ono što sam navela na početku .
Položaj i jednog i drugog zavisi od partnerstva,odnosno od toga koliko su muškarac i žena sposobni da se usklade i podele ,kako prava tako i obaveze u okviru dogovora i kompromisa koji mora biti zasnovan na medjusobnom poštovanju i uvažavanju,podršci i podsticaju i svesti o tome da su i jedno i drugo ravnopravni i nezamenljivi deo društva.
To da li će baš svaki muškarac kuvati supicu,ili će žena uneti naramak drva,za mene je nebitno.Poznajem veliki broj muškaraca koji znaju skuvati i jela koja su zahtevnija i od supice [img alt=
]http://../Smileys/SMAJLI/lol.gif[/img]
O tome koliko su oboje važni u vaspitanju dece i formiranju njihove ličnosti usmerene u pozitivnom pravcu,ne želim ni govoriti.!!
Bravo!
Ima tu još jedna meni nejasna stvar ... svaki deseti muškarac u Srbiji ide na epilaciju. Zašto njima smeta njihova maljavost ako ženama ne smeta (bar ne ženama u mom okruženju) ... pa i da smeta, zbog čega se odriču nečeg što je na neki način odraz muškosti?
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...