ma šalite se da imamo i forum..
Večnost je čista sadašnjost.
Jok ja.. ne umem da bojkotujem i da oću...
mene samo nervira sto ,,trpce'' chat ako razumete sta ocu da kazem , nije miran
- Možda zato što ne znaš šta je forum
- čat je posebnost ovog foruma, svi forumi pokušavaju da ga imaju, ali na shared hostinzima je zabranjen.
- svako naglašava ono što voli i što ga zanima, u tvom slučaju je to spam,dosada, i da ne nabrajam.
- postoje teme za diskusiju i teme informativnog karaktera... to zavisi od postavljača kakvu temu želi.
- sve te čat "fore" mogu i na pričaonici, to je tačno.
- mnogo ćute i čitaju, možda bi više voleli da čitaju kao gosti... ali to nije moguće
Probaj za promenu bar jednom da pogodiš pravu temu, ovaj post je trebao na primedbe na rad foruma
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
c/p je skraćenica za control panel, nemam predstavu na šta si mislio...
Da si mod na građevinarstvu i recimo, napraviš na kupatilu balkon vrata dobio bi momentalni otkaz... kod privatnika i dobre batine
Na forumu je to rešeno otvaranjem teme "primedbe na rad foruma" i primedbe na rad moderatora"
Nema tajni na forumu postoji čak i pravilnik...
Mogu da se smejem na svakom mestu
Nikad mi nije bila jasna potreba određenih ljudi da dođu i pokušavaju da prilagode sve sebi...
Meni kad se negde ne sviđa ja potražim ono što meni odgovora, ostavljajući mogućnost da i drugi žive i rade po svom.
Konstruktivne kritike su uvek dobrodošle, i svaka dobra namera je ovde uvažena i ispoštovana. Samo kritike, pritom bez podloge i osnova, neću ni da čitam
A el ovo mesto za kritike, ondaK sam pomeso, odo ja
Nije Tibi, ovo je bila anketa da li da imamo čat ili ne
vidiš, mogli bi korisnicima da dozvolimo da otvaraju teme.. nisam o tome do sada razmišljala..
Večnost je čista sadašnjost.
Meni se svidja kombinacija, i chat i forum. Volim da odgovaram na teme koje su mi interesantne, volim i forumske igre, a nekad mi prija i da prozborim na chatu koju rec, ili da se smejuljim citajuci. Nisam mnogo aktivna na chatu jer ne poznajem dovoljno ostale, ali mi je sasvim normalno da kad se neko dugo zna da ce pricati najopustenije tamo. Nisam se nijednom osetila nepozeljno kada se pojavim na chatu.
Ne ocekujem da mi iko titra, koliko ja ne poznajem aktivne forumase toliko ne poznaju ni oni mene, vreme ce uciniti svoje, tu smo da se druzimo