Postanite aktivniji na forumu... OR ELSE :raz_032:
Postanite aktivniji na forumu... OR ELSE :raz_032:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :prcko
Nikako... :raz_031:
Jose something I forgat to told you Slopo Rodriguez have a gun!
haha,.. nemojte ovo preozbiljno da shvatite :S
cilj ovoga je da vas podstakne da budete aktivniji na forumu......
[quote author=forgotten_chick link=topic=667.msg11601#msg11601 date=1257264681]
haha,.. nemojte ovo preozbiljno da shvatite :S
cilj ovoga je da vas podstakne da budete aktivniji na forumu......
[/quote]Marina, ukini nam chat pa da vidis kako smo aktivni! :raz_067: :raz_067: :raz_067:
Sve sto kazem potpisujem
chat je za spemovanje, a forum je velike misli
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
[quote author=LouLou link=topic=667.msg11663#msg11663 date=1257282849]
chat je za spemovanje, a forum je velike misli
[/quote]
jel sreco.. a kolko mora da bidnu velike?
mislim da čet treba da radi od 8 - 16h... posle da se zatvara :nargile:
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
:raz_067:
znaci nek zatvori oma forum a? to osh tico?
jok ja, meni ne smeta ... imam više prostora na forumu da se razrahatleišem :raz_097:
super... još samo kada provalim kako JA to mogu da uradim :nos:
ako ih ne možeš pobediti, ti im se pridruži..
Vrlo zanimljiva tema :nos: bacila me u teške misli
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
misli nisu uopste teske... s obzirom da je multi chet ustvari jako trula stvar i degutantan je posto svako prica sa svakim dok neko drugi i treci gleda i krsti se jel su ovi normalni kako uopste mogu da se povataju mislim s'mislima jelte.... znachi katanac...ali... ali ne treba zaboraviti da je gro clanova ovde dosao da bi qenjao na chetu i zahebavao se, onda postavljas andjelu pitanje.. de cemo da qenjamo? na temama? nasta ce teme onda da ti lice ybt kad neki gost opali skrol po njima i kaze yebes ovaku razbibrigu kad njima filozofija dal je bozena vidla senku il nije... il jos gore nes vezano ko ono za sinoc...
tako da radte sta vam volja al kvota 1,35 odose clanovi posle jede veceri kad ga skiknes :raz_013: mis ja odo i bez toga jer mi bozena rekla da ce bidne sunce i da ce me ogreje oko struka nanize...
e slatko me nasmeja :raz_067:
Mislim da bi ti stvarno trebao da presećeš da li odlaziš ili dolaziš... vako ti je dupe uvek na vratima
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Ne dirajte chat!!!!
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Chat je ko luda kuca u kojo svi pricaju u isti glas i istovremeno su ukljuceni TV, komp i svi muzicki uredjaji.
e, ljudi, ovako - mislim, čet ne treba da se ukida...to je pod jedan. pod dva, trebalo bi, kad ste već ovde, da obiđete teme i da ostavite komentar ili bilo kakav trag...jer na gomili tema postoje postovi samo jednog člana foruma...to nije ni lepo ni u redu od vas.
treće, ako mislimo da su neke teme iscepkane - treba ih spojiti, ili tako nešto...a ne samo čet i aj vozdra....
na nekim temama nema odgovora po nedelju dana, ej bre!
где си пошла с крмељиве очи