Da li vam se više sviđaju visoke ili niske žene i zašto?
Čula sam negde priču da su niske žene bolje građene. Visokima redovno dope fali..
Jel mislite da je to tačno?
Visoke
Niske
Koj da bira na ovu oskudaciju...
Da li vam se više sviđaju visoke ili niske žene i zašto?
Čula sam negde priču da su niske žene bolje građene. Visokima redovno dope fali..
Jel mislite da je to tačno?
Večnost je čista sadašnjost.
nisam o tome razmisljala, ali da pokusam...
svaka je na svoj nacin privlacna, nema to mnogo veze sa visinom, vazna je harizma
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa...nekada sam vise vukao nizim zenskim Divama, danas nisam vise tako probirljiv
Ako je do spoljasnosti, prvi pogled...ruke, noge...onda lice i sve ostalo ali iz svega prevagne sta osoba zraci
Kad porastem biću cakana
znaci, ja sam u pravu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ja glasao.
i to je sve..?
Ja posto spadam u visoke zene, uvek sam se divila niskim zenama, ne svakoj, ali kada se nadje neka malena, od nekih 1,60cm, a onako skladno i srazmerno gradjena, to stvarno izgleda lepo i zenstveno prosto se pored takve zene osetim kao neka gromada, iako nisam neki nesrazmerni, nezgrapni, preterano izdzikljali stvor
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
volim neku sredinu... 165- 175, zavisi za sta...
mislim da su nize zene bolje gradjene, ali ako je visoka zena dobro gradjena..onda je to vrh
i ne mislim da visokim doope fali
Kako to misliš za šta.. za čega obično služe...
Večnost je čista sadašnjost.
pa... ne bih da se pogresno shvati...
sicusnjije zene su pogodnije za sex...pokretljivije su
mislis lakse za manipulisanje? lepo si naucen
hm... pa nisam naucen.... naucio sam sam
to ti skoro dodje na isto...
heheheh, ako ti fali igrac za odbojku,.bolje da je visoka...
ako postoji hemija... visina i nije tako bitna...
Obicno niski muskarci ili oni prosecne visine preferiraju nize zene da ne bi ona bila visa od njega.
prvi put čujem da su manje žene pokretljivije
где си пошла с крмељиве очи