nismo sigurno, bar je 5 do 10 godina razlika u tvoju korist ili u moju, zreliji sam , pa ću pre i da otpadnem ali to ne zavisi od perioda u kome se živi već od onog unutarnjeg mikrokosmosa
tema : sad je definitivno jasno kolko sam enormno romantičan, gajim i pelcere u svom dvorištu pa ko voli.......100 dindži komad, garantovano se primaju
Poslednje uređivanje od Man : 25-10-2017 at 21:04
Vako lepa tema , pa ništa. Pojavi se neko nov, nešto napiše, makar iz đakuzija i kraj. E gde bi nam bio kraj da nije vako blizu
Spontano romanticni muskarci su retkost ali eto, pojave se tu i tamo
Ali zato oni drugi umeju da budu jako jako romanticni imaju neku nameru
u svakom slucaju viva romantika
Najbludnija od svih bludnih bludnica!
U početku malo da Poslije,uglavnom ne
I onda se pitaju šta se desilo kud begaš
"Meni je ipak najdraži početak" ako dugo traje
ja žene ič ne razumem a dosta ih me je urazumilo, kad nudiš romantiku one se "upecaju" i sve je kao bajka ali onda proradi instinkt praiskonski kome se one ne mogu odupreti i sve krene u honduras lagano ali sigurno ... nije im dosta romantike nego traže i plazmu ili pettit beure a ta dva ne idu zajedno bar ne na duže staze ... ili/ili ili oba u paralelnom svemiru ... all inclusive
...srela sam samo muškarce koji misle da su romantični...lepi pokušaji, nema šta....ali to nije ono što je meni bilo romantično...nedovoljno....missim, odustala sam odavno od romantike i sentimentalnosti, uopšte
где си пошла с крмељиве очи
uvek sam tražio romantiku od pogrešnih osoba, od najboljih ... kako to objasniti, pa teško ali je moguće
bez nje neke bitne stvari potpuno gube smisao
jednom davno sam našao tu pogrešnu a jednu od najboljih i još uvek smo zajedno
Da li su muškarci romantični? Isto pitanje kao, da li su devojke danas dame?..
Čini mi se da se i jedno i druga danas izgubilo, ali postoji, pa makar u tragovima... Mislim da bi muškarci bili i pažljiviji i romantičniji da pored sebe imaju devojku sa lepim manirima i ponašanjem i obrnuto... Mada, ni to nije pravilo, jer, uglavnom takve devojke "smotaju" na kvarno baš suprotni muškarci, a dobre i pažljive muškarce osvoje loše devojke... Retko se desi da se nađu svoje sličnih...
jesu itekako
To ume da zavisi dosta od toga šta devojka podrazumeva pod romantikom, jer nam nije svima romantika cveće i bombonjera, i te ostale kliše stvari koje se podrazumevaju. Dobro, meni neka čokolada uvek jeste jer ih volim više nego išta ali razumete šta hoću da kažem.