Evo ja potpisujem da ću da budem najgori.. uvek..
potpiši..
![]()

Evo ja potpisujem da ću da budem najgori.. uvek..
potpiši..
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
potpis-pecat?![]()
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..

E tako.. od sada imaš pravo i obavezu da se ponašaš u skladu sa ovom
izjavom i niko ti ništa ne može..
I samo li neko pokuša da zađe u tvoj resor..
Ima li još neko nešto da potpiše?![]()
Gde vam je jedan svedok...
Pa mislim potpis bez svedoka, nije punovažan..![]()

Evo ti svedoci:
10 članova i 140 gostiju, kao i 9 pauka
Kojih Pauka...
Mslm...![]()

to su spajdermenovi drugari.. nego..
Imaš li ti Sago nešto da potpišeš?
Vala Kojice nemam....Ja se potpuno slažem da Riki bude dežurni krivac....![]()
ako moze , UTORKOM bih da odmenim brata Rikija ...![]()
plotarius transpareticus

potpisujem da sam ponekad toliko luda da ne licim na sebe :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.

I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
potpisujem da cu dici vip u vazduh ako mi ne rese ovaj problem sa racunom, pre toga cu mici da javim da napusti zgradu![]()

kakav problem?ja ne smem svoj onda ni da pogledam
![]()

Potpisujem da ne napuštam Telenor kada vidim probleme sa VIP-om![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
potpisujem da ocu zauvek da budem ljubičica![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0