Vidana, respecttacno sam znala da si takva
ja lepo pevam, dobro kuvam... i niko nista, niko to da primeti a osecam potrebu da neko to pohvali i da nekoga time impesioniram![]()
pa tebi bre na celu pise da lepo kuvas i da dobro pevas
jes da ti nisam videla celo, al da am ga videla, sigurno tamo pise..
joj sto je dobra ova tema ja tebi vojvodo ti meni serdaru![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
Hvala Koto sestro slatka, to mi je bilo potrebno, nesto mi ego kljoknuo poslepodne, treba ga nahraniti
Moram i ja tebe da pohvalim i ukazem postovanje jer si bas dobro skapirala ovu temu, a to ne mere svako![]()
ma zablistam ja ponekad ozbiljno kao da sam pametna![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
nije da si pamentna nego nemam reci
a uz to i lepa, za svaku pohvalu![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Vidi ti nasu Cruz, opasnica jedna, kako ona svakoga zna da pohvali i digne moral, e to je tek nesto vredno postovanjaKad zena zeni udeli kompliment.
Bravo Cruz![]()
a ni babsi ne zaostaje, puna su joj usta hvale za svaku od nas, e to je za respekt![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Mom spanacu nema ravnog.![]()
...I've been putting out fire with gasoline
respect za spanac, ti kad ga spremis verujem da je najbolji![]()
Niko se jos nije zalio. Ili ne sme.![]()
...I've been putting out fire with gasoline
ne bih ja u to ulazila![]()
kasno ste vi otvorili ovu temu![]()
inace ja sam jedna divna osoba skoro ko Lilu![]()
Ciji potpis?
Ciciban, tako i zvucis, kao jedna zaista divna osoba, sto je za svaki respect
Mislim da sam zaista savrsena osoba, mane svedene na minimum![]()
Savrseno sam neprikladan u izrazavanju i dvosmislen.
kako su mi dobri kolači ispali, a sama sam ih smislila
Pored toga sto si vredna, ti si i kreativna! Respect![]()