Hajde, da cujemo
Ono sto u RL niko ne primecuje, ovde mozete podeliti sa nama, a mi cemo vam ukazati RESPECT
Hajde, da cujemo
Ono sto u RL niko ne primecuje, ovde mozete podeliti sa nama, a mi cemo vam ukazati RESPECT
Eto,ja ću prva u RL ne primjećuju da sam ja je'na emotivna osoba
Nedo, ja ti se toliko divim i osecam da si ti jedna divna i emotivna osoba, da prosto ne mogu da verujem da postoje taki dusmani.
Respect za Nedu
hvala babsi od sreće sam se rasplakala..zamisli,neko je napokon vidio moju emotivnost
sve ja vidim Nedo, citam izmedju redova
recimo, ja sam jako sposobna osoba, ali to u RL niko ne primecuje, a jesam stvarno, bas sam totalno najbolja sebi
I ja mislim da si vrlo dobar organizator i snažna,izgrađena ličnost.
Respect za babsi
Nego sta nego jesam
Tako reagujemo mi snazne licnosti, nema ono kao hvala,pa nisi trebala, ma jok, zasluzujem respect
aaa kakva tema
ja sam veliki namcor, ne znam kako to do sada niko nije primetio
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa da a šta misliš kako to djeluje kad se neko stalno ponaša hvalisavo a niĐe veze nema..je l ti tebi bude smiješno
evo,ja se jesenas htjela hvaliti,kupila novi auto..al nije fora kad to svi primjećuju u rl
nisi bila uverljiva i dovoljno namcorasta, moras se mila potruditi malo vise, vidis sad kako se to radi, moras biti aktivnija, forsirati to sto cesce, pa ces dobiti respect i biti tako prihvacena
oni sto se hvale na sva usta, mislim na ono "sposoban sam, pametan sam..." nisu ni prineti tim svojim hvalama
ne volim da se hvalim, a ne volim ni da me hvale, ako vec imam neke dobre osobine, dovoljno je da ih drugi prepoznaju, ne mora to da se naglasava...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne umem drugacije
Aj malo da obrnemo....
Nisam toliko sposobna i pametna koliko me okolina u reali doživljava...
Držite se teme..Dakle,jesam .o kako jesam sve ostalo nije zanimljivo
cruz,red je da se pohvališ..nema smisla
stvarno Cruz, sta si se stisla, udri bre
a je l mogu ja
evo,baš me jutros zvali vele kako si ti pametna
u dilemi sam, imam krizu identiteta, ne znam da l' sam lepsa ili pametnija danas
Ja ti se iskreno divim i zaista mislim da je teško odrediti da li si ljepša ili pametnija ne samo danas nego inače
Respect za cruz
Nedo wow, pa to je za svaki respect!!!
pocinjem da se osecam tako nebitno u blizini takve jedne pametne osobe