Mom drugu, prijatelju i bratu
Mom drugu, prijatelju i bratu
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Za burning violin:
Za drugara Nevidljivog
Kad porastem biću cakana
Za Marka:
...I've been putting out fire with gasoline
Za druga mi Zazija
Kad porastem biću cakana
Za Kruzeiro
Za druga mi MrNo
Kad porastem biću cakana
za moju dragu violinu kako ona mene dobro poznaje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
I od mene za Violinicu
Kad porastem biću cakana
Samo za Prleta
Kad porastem biću cakana
evo za sarmicu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ova je za Maneta
Kad porastem biću cakana
Za Babsi
Za Jasenku
Kad porastem biću cakana
Za Roberta
Za Cakano
Kad porastem biću cakana
za rileta
Za Rosu
Kad porastem biću cakana
Samo za Riletovu napacenu dusu
Kad porastem biću cakana