za našeg poštara
za našeg poštara
Za Marka. Nekad je rado slušao, ako se dobro sećam.
Jesam. Evo i tebi jedna:
...za Tebe...
za lilavu skvo
miiik miiik
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
niko mi nista nije poklonio![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
E pa Cruz obzirom da nisi bila neko vreme na forumu i da se osetilo tvoje neprisustvo, poklanjam ti jednu pesmu za comebacknadam se da će ti se dopasti...
Priči poklanjam pesmu od INXS-a, pošto sam videla da ih sluša.a ova mi se pesma posebno dopada...
Za Kojicu...Rundek...valjda nisam omašila...
za sagu...
Večnost je čista sadašnjost.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
evo jedna za mog prijatelja asteriksa :cruz:
Za prijatelje...
za mene
...za Tebe,
za naseg mravka
plotarius transpareticus
hvala naki jedna od omiljenih
nadam se da je po volji
omnia praeclara rara
Samo za Vragolanku
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow