Bouže sačuvaj, ja se i ne sećam tog filma..
Naravučenije, nikada ne putuj brodom, možeš dobiti morsku bolest ili upasti u hladno more..Svejedno, nešto ''hladno'' te ne može zaobići...
Bouže sačuvaj, ja se i ne sećam tog filma..
Naravučenije, nikada ne putuj brodom, možeš dobiti morsku bolest ili upasti u hladno more..Svejedno, nešto ''hladno'' te ne može zaobići...
smrt je jedna od prijatnijih stvari koje može da te zadesi...
ponekad nemaš razlog da živiš.
a obećanja daju samo budale.
ahahhahha..o maj gad
idi bre vragec, veceras si bas skorpija.
baj d vej, nista mi romanticno nema u jos jednoj besmislenoj smrti.
nije ni vazno ko je od njih dvoje preziveo, dok je jedno zivo, i ta je njihova ljubav ziva..i dise
if you open your mind too much your brain will fall out
Mislila sam na voljenu osobu i mislila sam na kritičnu životnu poziciju...bolest i težak oporavak...
Decu znaš da nemam...
Mene taj film nicem nije naucio, secam se samo one scene na pramcu i toga da su smuvali dvoje iz razlicitih klasa.
da ponovim: bitno je kako živiš... i čemu se nadaš.
ne mogu uopšteno na ovu temu, sem da banalizujem kao malopre onim pitanjima... ali ima dana kada ne mogu više, ne želim više i sl... naročito ne želi sebi da priuštim nešto kao što je nada.
i imam najvredniji razlog da živim. možda i više njih... samo kažem da ima mnogo gorih stvari od smrti.
a živeti život da bi disao, hodao, jeo, spavao... nije život.
nisi odgovorila...
što se mene tiče, ne vredi uvek i po svaku cenu.
treba znati kad odustati.
naročito kada 'sutra' ne postoji, naročito ne 'bolje'.
pričam o izvesnim situacijama.
i smatrala bi sebe budalom kada bi se nadala da ću ja pojesti rak, ne on mene, recimo... ili da ću osetiti bilo kakvu motivaciju za životom u slučaju da izgubim nekoga... u to niko ne može da me ubedi.
možeš da se boriš samo kada od tebe zavisi.
sve ostalo se naziva nadom.