sta ja ovako slaba trazim medju titanima?
sta ja ovako slaba trazim medju titanima?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Po čemu si slaba ?
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
tako tarot kaze
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Baci Rune
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
nemam
sa tetkom sam davno izucavala ji djing, ali mi ni to nije nesto pouzdano..
umerenost, ravnoteža?Ova karta znači dobro zdravlje, ravnotežu i ujedno je anđeo čuvar rođenih na ovaj dan. Ove osobe su pomalo sebične i važno je da ne pokazuju toliko otvoreno svoj arogantni stav. Uglavnom bolje funkcionisu kada su u manjim grupama.
- Umerenost – ako ste rođeni 14. u mesecu
jel ovde neko mene zayebava?
vise se i ne secam, trebalo bi da potrazim knjigu da se podsetim malo...
Djavo – ako ste rođeni 15. u mesecu
Simbolizuje veliku želju za vlašću i novcem. Oni kojima ova karta upravlja vole dominirati i slobodnog su duha, a kako bi ostvarili sve svoje ciljeve, potrebno je biti pažljiviji prema okolini i onima koje vole.
Ciji potpis?
Jedna od najboljih tarot karti koja simbolizuje ispunjenje svih snova. Ove osobe kao da su rođene pod srecnom zvezdom. Jedino što je potrebno je strpljivost i pozitivan stav pa će im svi snovi biti ispunjeni.
- Svet – ako ste rođeni 21. u mesecu
omnia praeclara rara