Treća godina normalne, dakle ne specijalne srednje škole, pa da bi mogla da se pravda da je mentalno zaostala pa jadna nije znala šta radi...
Pri tom iz normalne porodice koja nije uspela da na nju prenese moralne postavke koje je pretpostavljam sama porodica imala....
Da je na Tajlandu, može i sa nekim od 80 godina da ide za nekih oko 50 US$ mesečno i svi hepi, al' nije....
Nismo svi isti Sagacity, ali su nam svima barem neke osnovne moralne postavke iste...
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Wolf, nije ovo tema o meni..Ti otvori neku temu sa mojim karakterom pa ćemo o tome raspravljati. Ova tema nema neke veze sa mnom..
A to šta će čaršija reći? Pa osoba kao ja sigurno ne haje šta kaže čaršija, jer da hajem verovatno bih se udala do sada. Nisam ti ja ružno i nedopadljivo pače...To je više moj izbor za sada.
Pa kako si ti usamljen Tibi, pa ti bi bio usamljen i u Haremu...
Ne mogu da kažem, da vaspitanje nema nekog uticaja. Ima naravno, ali se dešava da se i iz tako sredine dešavaju ovakve stvari...
Da se vratimo na temu...
Ne radi se tu o moralu, već o savesti, poštovanju i ustaljenim normama ponašanja, na kojima se ovaj svet zasniva. Čovek može kontrolisati svoje nagone, jer u suprotnom ne bismo se razlikovali od drugih bića.....
Sago nije ovo ni tema o meni pa ti nista nisam rekao kad si rekla da ce moj brak biti nemoralan.
Dobro, dobro...malo smo se šalili...Biće ti super brak...
Sada da se vratimo na temu..Bez spama...
Ima braka - nema braka , odlucite se
Ciji potpis?
Večnost je čista sadašnjost.
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ljubav ne moze da ima granicu ona je ultimativno bezgranicna.
Sto se pitanja tice to ima veze sa moralom i etikom pojedinca.
Ne postavlja se ljubavi pitanje, vec coveku.
Koliko je covek slobodan da ulazi u podrucja koja se mogu 'osudjivati'
pa i kada je ljubav u pitanju.
Primeri koji su dati su retki.
prava ljubav je vecna