Kako nije kreativno kad ti rastu retke vrste u stanu, haha.
Kako nije kreativno kad ti rastu retke vrste u stanu, haha.
ahaahhahha..pa ono jes, sve stvar gledanja..
if you open your mind too much your brain will fall out
To je bio neki moj period pobune protiv svega, svih stega i konvencija, pobuna protiv reda, jednu noc kad sam zaginuo bio u diskoteci moja keva koja vise nije mogla da trpi na sta lici moja soba, demolirala vec demoliranu sobu do te mere da nisam imao vise gde da legnem, onda sam se silom prilika malo uravnotezio.
e da , imao je i moj sin te faze
ostavi punu pepeljaru pikavaca u prljav tanjir, pa to sve stavi na ormar
i ja osecam ensto smrdi covece, a ne mgu da provalim sta
znaci kad sam nasla ..
if you open your mind too much your brain will fall out
Pravi kreativni nered ces tesko naci, to bi podrazumevalo da je sve cisto a razbacano, taj koji pedantno ocisti taj ce i da slozi.
Oni koji mogu sebi da priuste cistacicu ti sebi dozvoljavaju i kreativan nered.
Volim, al' kod mene je sve na svom mestu, uredno do sterilnosti. Ponekad mi sve to skupa deluje hladno.
...I've been putting out fire with gasoline
ne volim nikakav nered.. ne verujem u postojanje kreativnog nereda... verujem da je to nesto sto su izmislili ljudi koje mrzi da sve pospremaju za sobom stalno... isti oni sto su izmislili cedjenu pomorandzu... volim kad mi je sredjeno i cisto i kad znam gde se sta nalazi...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
Cedjenu pomorandzu?
pa, jeste... to ti su oni filozofi... kao, zdrav zivot, toliko vodi racuna o zdravlju da mora cak i u kafanu kad ode da pije cedjenu pomorandzu... a ovamo se maze pasteta na 'leba svaki drugi dan i pusi pakla i po cigareta... ako volis, uzmi pomorandzu pa pojedi, sta ima da je cedis? ovde uzmi da pijes sok... zuti, crni.. sto bocka... nema veze koji... al' nemoj da mi fantaziras tu nesto, kao da si u holivudu... taj kreativni nered, ako me razumes...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
E sad potpuno razumem, mozda vise nacin razmisljanja nego samu vezu izmedju pomorandze i kreativnog nereda, tj. ne znam ko ga je izmislio. Istina je da volim da je sve na svom mestu, opsesivno ribam kupatilo, ustajem da podesim isti razmak venecijanera na prozoru i vratima od terase. Nekad me to nervira jer povezujem sa svojom licnoscu.
Opsesivno-kompulzivnom?
Ne bih dotle isla, ali odredjena doza napetosti sigurno postoji. Recimo, nekom opustenijem sigurno ne smeta ako mu slika stoji koji cm krivo. Postoje momenti kad se prijatnije osecam kod drugarice gde s vrata naletim na igracke iz kinder jajeta.
secam se dok sam radila na jednom projektu, sto je bio prepun papira, koji su stizali iz sata u sat. u tom neredu mogla sam jedino ja da se snadjem, ne daj Boze neko da pomeri nesto, bila bih potpuno izgubljena..
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nema šanse da mogu nešto da krenem da radim od ''mojih stvari'' za posao, ako je oko mene neki vašar ili ako znam da je negde nešto u stanu nesređeno.
evo, na primer, danas treba nešto da radim, ali mi je stan nesređen..ne previša, ali nije kako treba, jer sam juče mnogo vremena provela van kuće (neplanirano).
prvo će pričalica sve to da sredi, pa će umorna da nastavi da radi...
kad malo bolje razmislim, samo se smaram za ništa.
где си пошла с крмељиве очи
ako pricamo o kuci, ni ja ne mogu da se prebacim na posao, ako je u stanu nered, to mi stoji iznad glave i strasnu mi nervozu unosi. ja sam navela primer jedne situacije u kojoj sam jedino ja mogla da se snadjem, tacno sam znala ispod kog papira sam ostavila koji dokumenat.. zamisli kada se svakog trenutka ocekuju informacije od tebe, a ti radis u skucenom prostoru, koncentrisan na ono sto ces reci, mislis da se ima vremena da se papiri slazu u nekom redu dok se radno vreme ne zavrsi?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
niko pojma nema šta je kreativan nered
ili niko ne vidi navodnike u naslovu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
rekoh ja da to nepostoji
lelmood svoje ćoše u sobi voli da naziva kreativnim neredom....i da me onda svaki čas pita ''gde mi je ovo gde mi je ono''...a ja znam gde je
e, to je kreativni nered, kad nemaš pojma gde se šta nalazi, ali se drugi snalaze u tom neredu i jedva čekaju da ga se ratosiljaju.
где си пошла с крмељиве очи
on k'o moja cerka