Nije, desi mi se i da se rukujem sa nekim.
Inace, na stolu na poslu je haos, gomila papira raznih firmi, buduci da sam knjigovodja, ali i tu postoji odredjeni red. :D
Nije, desi mi se i da se rukujem sa nekim.
Inace, na stolu na poslu je haos, gomila papira raznih firmi, buduci da sam knjigovodja, ali i tu postoji odredjeni red. :D
...I've been putting out fire with gasoline
Evo Sarmice, ti si videla... tačno tako...
Inače i moj sto je na poslu pun papira, klasera...rade se različite stvari, nema se gde sa tim jer mi sve to treba u istom momentu..Ne možeš ustajati svaki čas i ići u ahrivu. Dosta toga dobijam u toku dana, pa ne mogu sve da stignem da razvrstam...Imam dva svoja računara na poslu, oba su puna dokumenta, ali desktop mi je prepun ikonica, upravo zato što imam mnogo dokumenata, a ja sam izvukla fascikle koje najviše koristim kao i neke programe.
Možda se drugi u tome ne bi snašli, ali ja tačno znam gde mi je koji dokumdent, kao i dokumenat u štampanom obliku. Spadam u retke osobe na poslu, kojoj se nikada nije desilo da nešto ne može da pronađe kada treba...
Da li je to ''kreativan nered''..mislim da nije..Sve dok čovek zna gde šta ostavlja, to je onda savršeni red..
Ja samo ne volim uređenost u kući na takav način da mi ostavlja utisak neke ''kasarne'' i neopuštenosti. Ako ću da uđem negde gde treba da vodim računa kako ću da sednem na neke ''šustiklice'', da ne pomerim 2 cm stazicu..ja tu neću ni da ulazim..
Volim prostor koji odiše opuštenošću, kao i čistotu prostora...
iskrena da budem, meni preterana pedanterija u smislu "sve pod konac" mirise na bolest. ne valja ni u cemu preterivati, pa ni u tome. sta je to strasno ako vaza ne stoji na sredini stola ili je milje namesteno drugacije nego sto je "propisano"? secam se, bila sam dete kada sam sa nanom odlazila kod nekih njenih prijatelja, gde nisam smela da se pomerim sa stolice, a gospodja domacica je kad god bismo se uhvatili za neki deo namestaja ili kvaku iste brisala krpom i alkoholom... i neka mi neko kaze da je to normalno...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Sustikle su vrh.
...I've been putting out fire with gasoline
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.