joj bre mon ne mandrcaj, ne znaju ni muskarci sta oce, a mi treba da znamo..sve citajuci misli
mani se.![]()
joj bre mon ne mandrcaj, ne znaju ni muskarci sta oce, a mi treba da znamo..sve citajuci misli
mani se.![]()
if you open your mind too much your brain will fall out
Sad je kasno...![]()
Taj neko to mora da kaže...ali ako postoji prijateljstvo, uvek to ''više'' može pokvariti odnos, možda druga strana ne želi nešto više..Nije to tako jednostavno...Mada i pored toga ima prijatelja koji bi da napuste tu kategoriju i pređu na nešto više od toga![]()
Tako je Čice....![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Btw, zene vole da zavlace sve u igri leprsavo ali nimalo naivno,daju malo dvosmislene signale pa se onda povuku i prave neobavestene kad som zagrize, no moze biti zeznuto po njih kad se preigraju.
Jeste Wollf..ti si baš ostljiv muškarac..tebe takve žene posebno ''potresaju''...![]()
Koje dvosmislene signale? Ja sam recimo kulturna osoba i sa svakim komuniciram. Pričam za realu. Ali ne mogu znati šta je kome u glavi, pogotovo ne mogu znati šta očekuje od prvog sastanka, samo sam jedino sigurna šta neće dobiti...![]()
Itekako je to ženska, a ne muška igra
Na primer, u Vijetnamu kada muškarca žena pozove na čaj, tačno se zna na šta ga je pozvala, a to sigurno nije čaj
Tako da kao što vidiš vaša je to igra
Ne, muškarci su uvek jasni i direktni, žene su te koje bi, pa ne bi, pa možda bi, a možda i ne bi.....
To je zavlačenje klasično od strane žena![]()
Homo homini lupus est.
Umem i ja tako da se igram, kad osetim da me neka pokusava da zavlaci ja prihvatim igru i zavucem njoj.
I bude nam oboma lepo, siti smo se izigrali.
Pa nisi u Vijetnamu, ovde se na kafu poziva
Ne, nemoj molim te, ne bi svi muškarci sve i odmah
To nije tačno, ako je takav, ima oglase, pa za tarifu neka bira šta i kako hoće
Onaj koji je bio strpljiv, taj će i dalje biti strpljiv, do određene razumne granice....uvek je tako, i neće mu se baš žuriti....
Homo homini lupus est.
Ja ne bih odmah, prvo bi da pricam, pa onda popijemo jos poneko pice i jos poneko dok se ne pretvorim u cudoviste.
Izvini Moon, ja bih rekla da imaš i priču za onu temu ''Emotivni rokovi''...
Za to sa tarifama se slažem...Zato mi nikada neće biti jasno zašto ima manijaka i silovatelja, ako već postoje katalozi i nije to baš sve tako skupo...a vredi...
Tačno sam znala...![]()
![]()
E neću na tu temu
Ovo je klasičan primer kako žena zavuče muškarca, evo i na ovoj temi ti si to meni napravila
Počeli smo o zavlačenju i zavukla si me da počnem da pričam o emotivnim rokovima, pa sada hoćeš tamo da me prebaciš, kao nisi znala o čemu ja to
Eto kako mi muškarci uvek nastradamo
Manijaka i silovatelja imaš iz dva razloga, prvo nemaju para da plate te sa tarifom,drugo, država ih nije pravovremeno zbrinula u odgovarajuće ustanove i pružila im lekarsku pomoći, možda zato što ni država nema dovoljno para za sve njih ?
U svakom slučaju vrtimo se oko para, kada se o tome priča![]()
Homo homini lupus est.