@ vuk
smesni su ,ali moral je svetinja !!!!![]()
Ciji potpis?
Moral jeste svetinja..i ja tražim tog što ne skida čarapice dok se sexa..taj mora da je cool...![]()
Kad je muskarac svastoyeb to je onda pozeljno jer je on yebac sa iskustvom, kad je zena svastoyebka onda je to zena lakog morala, tako razmisljaju lazni moralisti.
Sago cool je pogotovo ako nije opro carape par dana, onda imas pun ugodjaj morala.
Pa taj svašto..b nije poželjan u mom svetu. I muškarac bez kriterijuma nije nešto, ako ćemo iskreno...
U svakom slučaju, samo na ovoj temi se može zaključiti da muškarac i žena nikada neće biti ravnopravni...
A što se tiče ne skidanja čarapica...nekako mi je to ''peškasto''...O higijeni pojedinih muškaraca ne bih...
meni je nemoralno kad mona vata piliće![]()
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Da, daaa, nije lako zenama, treba da budu i dame i qurve, pre podne cedne i moralne a uvece u krevetu raskalasne.
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Moral je prsiroka stvar da bi mogla ovde da se ukratko opise ili odgovori, ali naravno da ima i moralnih muskaraca.
Medjutim, sam pojam morala danas je malo drugaciji nego nekada, tako da se i to prilagodjava u odnosu na muskarca i zenu. Ipak, neke vrednosti ostaju nepromenljive, a to je da bude dobra majka i supruga, a on dobar otac i suprug.![]()
Svaka moralna zena sanja o noci kad ce makar silom postati nemoralna.
al samo dok spava![]()