Mislis silovana u snu?
Mislis silovana u snu?
da sanja bre![]()
To je žena koja nešto mora.
Ja ću sad da budem moralna žena, zato što moram kafu da popijem.
Večnost je čista sadašnjost.
a šta ako se yebeš se sa celim komšilukom, pri tom ne trpi ni brak ni deca?
'si ti moralna onda?
ili on da prca šta stigne?
jel on moralan ako se to ne zna?
neke vrednosti ostaju nepromenljive, ali poprilično uslovljene.
i ne trebaš drugome da budeš dobra, već sebi. bez da iko ispašta. sem savesti...
ovo ne postoji
jedna ovde komšinica sa II sprata se vaćarila sa prvim komšijom...puk'o brak i njoj i njemu posle toga...i evo ih sad - imaju oko 60 oboje, sede sami svako u svom stanu i šetaju kučiće. ona pekinezere, a on neke nervozne pinčove.
kučići su maženi i paženi, ali su im deca otišla dođavola - sve pojedinačni užas do užasa![]()
где си пошла с крмељиве очи
uvek je ponekad dobro
i znala sam da ćeš da kažeš da je samo posledica...ali, ipak, do tog trenutka tu ženu nisi mogao nazvati nemoralnom.
e kad je komšika ufatila u rođenom krevetu sa rođenim mužem - e onda je to postalo de facto, na žalost.
i deca, koja su do tada imala iluziju da im se roditelji slažu i vole (imali su oko 10ak godina od oba bračna para), tad su bila podvrgnuta okrutnom zezanju od strane komšijske dece i školskih ''drugova'', sa vulgarnim nazivima za majku
naravno, sve su to deca slušala kod kuće, pa su prenela na svoj nivo....
nikakve škole nisu završili, rade neke loše poslove, rodili su neku opet nezadovoljnu decu i opet se i oni sami razveli...
uglavnom, to ''ponekad'' je ispalo dobro samo za te kučiće.
где си пошла с крмељиве очи
e pa sad..
Ovde se o mašti govori i o ženi koja ni u mašti sebi ne može neke stvari da dozvoli.
I onda mašta o tome da ju je neko na nešto prisilio, što ona zapravo želi a neće.
I tako ostala nevina, a bilo fino.
Vrlo komplikovano i shvatljivo samo ženskom mozgu. Ne znam odakle Vuku
to saznanje.![]()
Ne znam Kojice ni ja, odakle mu tako nešto..
Hajmo malo da proširimo temu, kada smo već dotakli ''maštu''...
Šta misliš, da li opatice maštaju ? I da li im ikada nešto padne na pamet ili su i misli očišćene potpuno ?
Ako njih tamo nečemu uče, to je da usmere misli u željenom pravcu. Očišćene
misli ne postoje. Misli ko misli. Svašta živom stvoru padne na pamet.
Znam kada sam ušla u muški manastir da je monah konstatno skidao pogled. Meni je bilo neprijatno. Osećala sam se kao da sam ga startovala...a on stidljiv...
Ne znam Kojice. Zamonaše se i žene koje imaju decu. Kako zaborave sve, pa i način na koji su ih dobile. Mislim da je to teško ''ispiranje '' mozga...
Što da zaborave.Samo sve to posmatraju drugim očima.
A što neku temu na religiji ne otvoriš..![]()
ma zna se sta je moralna zena, ona smerna domacica, majka, zena, odana, verna, neguje tradicionalne vrednosti, primer u svakom pogledu
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A što baš domaćica?Jel može da bude profesor il precednik države?
domacica u smislu da ume da kuva, ugosti, odrzava red, ne mislim na zanimanje
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Znači, moralna sam![]()
Pa kad da kuva ako je precednica.
Evo našem bivšem precedniku nema ko šnenokle da napravi, a kamo li još
sam da ih pravi. A mnogo voli štenokle da jede.![]()