sa knjigom preko nosa ne, ali sa upaljenim tv-om da i to bezbroj puta
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Ako noću čitam odma' zaspim, ali se sve nešto borim da ne spavam, ne znam koji mi je vrag Tako isto i tv kad gledam..ali ako već vidim da mi se kunja namestim da se tv ugasi za sat vremena. Ali zato mi je daljinski u fazi raspada, koliko puta zvekne na pod kad zaspim To me obično probudi, pa idem u sobu
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
stavim knjigu na sto, isključim lampu i zavučem se pod ćebe....i slatko zaspim.
mada, često se samo vrtim i razmišljam o koječemu.
где си пошла с крмељиве очи
spustim glavu i zaspim... skoro da nije ni bitno gde
nekad je dovoljno da sklopljene oci drzim duze od pola minuta i upadnem u san
plotarius transpareticus
Meni je skroz neobično kad neko zaspi gledajući film ili čitajući.
Koliko god da mi se oči sklapaju imam snage da odložim to što čitam ili da ugasim tv..
Večnost je čista sadašnjost.
I ja nekako uspem da ugasim tv, i cak da preko kreveta odgmizem do radija da pustim muziku, ne volim da spavam u tisini. Ali zato mm zaspi sa cvikerima, sa daljinskim u ruci i prstom na nekom kanalu ili laptopom na stomaku a rukom na misu, kad udjem u sobu redovno umirem od smeha
joj.. i konan isto tako..
i lelemood ...spava, hrče u fotelji
Sinoć je zaspao posle mene. Na tv-u je podesio kad da se ugasi, al vrata za
terasu nisu automatska pa su ostala otvorena. I sad sam se preladila.
jedva sam zaspala sinoc
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a ja sinoć zaspala pre 23h...valjda zbog kiše koja je tako lepo padala
uvijek odložim knjigu ili ugasim tv pa se zavučem i utonem u san Najvažnije mi je da zaspim prije ponoći
sinoć sam opet zaspala brzo...ugasila tv, doduše. nisam čitala.
moram da nabavim onu malu lampu, samo za čitanje.
a što u poslednje vreme spavampre nego što se smrkne zakunjamnije bitno gde
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me