Po čemu drugi ljudi znaju da ste malko pod dejstvom alkohola?
Šta vas odaje?
Po čemu drugi ljudi znaju da ste malko pod dejstvom alkohola?
Šta vas odaje?
Večnost je čista sadašnjost.
pričam više nego inače missim, to primetim ja a šta primete drugi, nemam pojma
где си пошла с крмељиве очи
Nemam pojma, davno to beše
Ali mislim bar da sam jax6...šes puta više pričam
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
imam neki setni pogled, tako kazu ))))))))))))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
uuu,mnogo se oraspoložimizbegavam da pijem-pozitivno sam blesava
mene dva gutljaja obore
A better meal than me
A better meal than me
babac...
Moj tata promeni pogled. Bez obzira da li je popio jednu čašicu ili se ušljemao načisto,
oči su mu nekako svetlije. Za njega mi ne treba alko test.. Ostale ne mogu da
provalim dok se ne odvale načisto.
pa da, tu je pogled presudan )))
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A ja sam ista.. i čim primetim da počinjem da bivam drukča, odmah prestanem
da pijem i izumivam se ladnom vodom..
Tako da sam rešila da ne arčim više alkohol za džabe. Šteta živa..
tu umivanje ne pomaze, ako preteras
nego stvarno i sama sam primetila da mi je pogled meksi i da sam prilicno opustena kad popijem casicu-dve...
vidi teme fala roska
pa,ne vide to nekako drugi,ja sam uvijek vesela u kafani,pjevam i plešem..al vidim ja..oči zasvijetle ko Betlehem..i da,puno se smijem i da..malo se slobodnije ponašam mislim,ne zanima me previše koja je dužina aljičeta pri nekom ritmu
al držim korak
vas dve, gde ste bile celog mog života neje lepo što sam odrastala brez vas