ahaha babsi ti se uzivela ja ne volim belo, a posebno ne vencanice
ahaha babsi ti se uzivela ja ne volim belo, a posebno ne vencanice
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Opet nisam u toku...
a ja mnogo volem vencanice E ovo me sad podsetilo na moje vencanje, jeste da malo skrecem sa teme... u mom soliteru niko nije znao da se udajem, jer smo svatove zvali kod moje babe, tamo su se okupili. I posle vencanja, padala kisa, muz me dovezao do zgrade, ja istrcala, a on otisao da se uparkira. Stojim ja pred liftom, onako u vencanici sa onim andrmoljima na glavi, a naisle komsije i gledaju me kao da nisam normalna ispalo je kao da sam malo fiju, pa eto tako stojim u dugackoj beloj haljini i cekam lift
ovde ti to ne vazi
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Onda se ispisujem...
Večnost je čista sadašnjost.
Nema Sago ispisivanja, nisi se ni upisala, jednostavno si izabrana, nema tu oces neces...
Nemoj Mona da malerišeš...Ta ti je mlada mnogo ''rušna''....
sta peta
Pa peta žena..
Večnost je čista sadašnjost.