ahaha babsi ti se uzivelaja ne volim belo, a posebno ne vencanice
![]()
ahaha babsi ti se uzivelaja ne volim belo, a posebno ne vencanice
![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Opet nisam u toku...![]()
a ja mnogo volem vencaniceE ovo me sad podsetilo na moje vencanje, jeste da malo skrecem sa teme... u mom soliteru niko nije znao da se udajem, jer smo svatove zvali kod moje babe, tamo su se okupili. I posle vencanja, padala kisa, muz me dovezao do zgrade, ja istrcala, a on otisao da se uparkira. Stojim ja pred liftom, onako u vencanici sa onim andrmoljima na glavi, a naisle komsije i gledaju me kao da nisam normalna
ispalo je kao da sam malo fiju, pa eto tako stojim u dugackoj beloj haljini i cekam lift
![]()
ovde ti to ne vazi![]()
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Onda se ispisujem...
![]()
![]()
![]()
Večnost je čista sadašnjost.
Nema Sago ispisivanja, nisi se ni upisala, jednostavno si izabrana, nema tu oces neces...![]()
Nemoj Mona da malerišeš...Ta ti je mlada mnogo ''rušna''....![]()
sta peta![]()
Pa peta žena..![]()
Večnost je čista sadašnjost.