Šta skidate prvo, a šta poslednje?
Uredno složite stvari ili ih pobacate oko sebe?
Šta skidate prvo, a šta poslednje?
Uredno složite stvari ili ih pobacate oko sebe?
Večnost je čista sadašnjost.
Zavisi
Nešto ne znam... Valjda prvo dole, pa gore....Joj, pa ja čak to i ne primećujem...
Kada dođem sa posla, sve manjam...Zato šta radnom mestu provodim skoro 9 sati...Uredno sve ''bacim'' na pranje...
Inače, ništa od garederobe ne držim razbacano po sobi.
Valjda sam odgovorila kako treba...
samo razbacam okolo...
When you have to shoot,shoot,don't talk...
ono sto je za pranje ja uredno slozim u korpu u kupatilu
When you have to shoot,shoot,don't talk...
obicno prvo sobujem papuce pa carape , ako je vrucina samo papuce ( jer ne nosim carape, setam se po jadrankama kuci redovno) , pa onda gore , pa dole ili obrnuto pa obucem pidzamu dole pa gore ili obrnuto i zaspim ko jagnje ( u medjuvremenu ( dok jos nisam obukla pidzamu) odem ispod tusha) , a kako se ti svlacis Kojice ?
Ciji potpis?
ako jos dve strane ne napise kako se svlaci , moracu da pitam konana kako se(je) svlaci
Ciji potpis?
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Krenem od obuće, pa onda pantalone, trenerku, suknju šta već imam na sebi, pa čarape, pa gornji deo... ne razbacam, ali se ne pretrgnem ni da složim baš mnogo uredno, prebacim preko taburea koji mi stoji pored kreveta...
Malo me zbunjuje ova tema...budući da je na LJiS-u ,kontam da treba da opišemo kako se svlačimo u navedenoj sitoVAciji
A ne generalno,jer bi onda bila valjda kod mene,na ženskom kutku
elem,
tema
svlačim se nekad haotično i brzo,a nekad zaista uredno,zavisi na kom sam pdf-u
ja za malo da se zaletim pa odgovorim kako se svlacim kad dodje do sexa kad ono..kad dodjem kuci...pih
nedaj da ti neinventivni utiču na umetničke slobode ... samo ti reci šta si naumila ... ima nas koji to umemo da cenimo
zavisi zasto se skidam.ako je kad dodjem kuci,od dole ka gore.ako je za sex..pa..sta pre dohvatim
kad ti kazem ''uzivaj'' ustvari mislim-crkni
ubrzano