I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nisam u toku..O čemu se ovde radi...
Ja volim samo za praznike i za crveno slovo...Inače reč ''volim'' retko upotrebljavam, zabranio mi doktor
ipak koristite kontracepciju.
ja volim rosu al' ona ne voli mene tako da ovo nije međusobno voljenje
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja volim samo sebe :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
i merimu volemi ona vole mene
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja vas sve volim. Još sam nova na ovom forumu. A i ne volem da se svađam, nije mi to hobi.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
ja najvolijem supermena...
Inače, ovde sam volo mnogo Kormilarku, Lilušku i Ribizlu.
Sve sto kazem potpisujem
zar još ima ikakve sumnje
vidi kakva divna tema potonula...
ajde da se volimo..
Večnost je čista sadašnjost.
I šta sad pišemo ovde ko koga voli
hvala bolje vas našla