I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Nisam u toku..O čemu se ovde radi...
Ja volim samo za praznike i za crveno slovo...Inače reč ''volim'' retko upotrebljavam, zabranio mi doktor![]()
ipak koristite kontracepciju.![]()
ja volim rosu al' ona ne voli mene tako da ovo nije međusobno voljenje![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja volim samo sebe :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
i merimu volemi ona vole mene
![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja vas sve volim. Još sam nova na ovom forumu. A i ne volem da se svađam, nije mi to hobi.
"Igram, pevam, lako mi je, niko ne zna kako mi je.."
ja najvolijem supermena...![]()
Inače, ovde sam volo mnogo Kormilarku,Lilušku
i Ribizlu.
![]()
Sve sto kazem potpisujem
zar još ima ikakve sumnje![]()
vidi kakva divna tema potonula...
ajde da se volimo..![]()
Večnost je čista sadašnjost.
I šta sad pišemo ovdeko koga voli
![]()