Ujutru mislim da sam supermeniz vise razloga , uvece se razocaram prvo u supermena posle u sebe .... znam da ni supermen nemoze sve da postigne, ali mi opet krivo - de ja da nemogu!!! ...a nisam nenormalna ???
![]()
Ujutru mislim da sam supermeniz vise razloga , uvece se razocaram prvo u supermena posle u sebe .... znam da ni supermen nemoze sve da postigne, ali mi opet krivo - de ja da nemogu!!! ...a nisam nenormalna ???
![]()
Ciji potpis?
i'm perfectly normal :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja sam nenormalna..načisto...
Večnost je čista sadašnjost.
ja sam normalna kad mi se hoce![]()
Nemoj provoditi vreme sa nekim kome nije stalo da ga provodi sa tobom.
Ja sam nenormalno normalna..![]()
Svaki put pročitam naslov ovako.. ''ja sam nemoralna''
To mi podsves nešto govori.![]()
kojice :raz_114:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A kako bi bilo da postove usmjerimo shodno pdf-u ili da temu prebacimo![]()
vi normalni usmeravajte, slobodno..![]()
ovuj sam zapamtila od sinoc sa svadbe![]()
i imala sam zutu senku na oci ....kad sam normalna![]()
Ciji potpis?
jos dokumenat da nabavim![]()
Ciji potpis?
To je bar lako.. sad se ti dokumenti dele šakom i kapom..
Al ja sam negde čula, da dokle god se pitaš dal si normalan i dokle god ti se čini
da sa tobom nešto nije uredu, normalan si. E sad.. jel to istina..![]()
nismo mjerodavni za te potvrde ali da im progledamo kroz prste za početak![]()
Ja sam normalna kako za koga, tj. svako me drugacije dozivljava, a i sama sebe nekad dovedem u zabunu, jesam li `vaka ili `naka![]()
a nekad sam savim tacna ...cudo ....
Ciji potpis?