Ujutru mislim da sam supermen iz vise razloga , uvece se razocaram prvo u supermena posle u sebe .... znam da ni supermen nemoze sve da postigne, ali mi opet krivo - de ja da nemogu!!! ...a nisam nenormalna ???
Ujutru mislim da sam supermen iz vise razloga , uvece se razocaram prvo u supermena posle u sebe .... znam da ni supermen nemoze sve da postigne, ali mi opet krivo - de ja da nemogu!!! ...a nisam nenormalna ???
Ciji potpis?
i'm perfectly normal :cruz:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ja sam nenormalna.. načisto...
Večnost je čista sadašnjost.
ja sam normalna kad mi se hoce
Nemoj provoditi vreme sa nekim kome nije stalo da ga provodi sa tobom.
Ja sam nenormalno normalna..
Svaki put pročitam naslov ovako.. ''ja sam nemoralna''
To mi podsves nešto govori.
kojice :raz_114:
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
A kako bi bilo da postove usmjerimo shodno pdf-u ili da temu prebacimo
vi normalni usmeravajte, slobodno..
ovuj sam zapamtila od sinoc sa svadbe
i imala sam zutu senku na oci ....kad sam normalna
Ciji potpis?
jos dokumenat da nabavim
Ciji potpis?
To je bar lako.. sad se ti dokumenti dele šakom i kapom..
Al ja sam negde čula, da dokle god se pitaš dal si normalan i dokle god ti se čini
da sa tobom nešto nije uredu, normalan si. E sad.. jel to istina..
nismo mjerodavni za te potvrde ali da im progledamo kroz prste za početak
Ja sam normalna kako za koga, tj. svako me drugacije dozivljava, a i sama sebe nekad dovedem u zabunu, jesam li `vaka ili `naka
a nekad sam savim tacna ...cudo ....
Ciji potpis?